2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • segítse szavazatával az ózdi kórházat, a sátoraljaújhelyi kórházat vagy az izsófalvai mentőállomást indul a K&H gyógyvarázs területi pályázatának bankfióki szavazása

segítse szavazatával az ózdi kórházat, a sátoraljaújhelyi kórházat vagy az izsófalvai mentőállomást indul a K&H gyógyvarázs területi pályázatának bankfióki szavazása

 Bankfióki és online szavazáson keresztül most a helyi közösségek döntik el, melyek legyenek azok a lakókörnyezetükben lévő gyermekegészségügyi intézmények, amelyek egyenként bruttó 350.000 forint, összesen 9 millió forint támogatást kapnak a K&H gyógyvarázs területi pályázatának keretében. Miskolc és vonzáskörzetében az Izsófalvai Mentőállomásra, az Almási Balogh Pál Kórházra vagy a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórházra adhatja le szavazatát a területi K&H bankfiókokban.

A K&H évről-évre minden Mastercard kártyával történő 3000 forint feletti vásárlás után elkülönít 1 forintot, amelyet kiegészít az ügyfelei és partnerei karácsonyi ajándékozásának összegével. Tavaly karácsony óta több mint 9 millió forint gyűlt össze, amelyet a K&H gyógyvarázs területi pályázatának keretében fordít a gyermekegészségügy támogatására. A pályázat különlegessége, hogy ezúttal a helyi közösség döntheti el, mely kórház, mentőállomás vagy gyermek háziorvosi rendelő kapja meg az egyenként bruttó 350.000 forint, összességében 9 millió forint értékű támogatást a környékén.
Miskolc és vonzáskörzetében az Izsófalvai Mentőállomást, az Almási Balogh Pál Kórházat és a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórházat választotta ki a szakmai zsűri, akikre az online szavazófelület (http://www.khgyogyvarazs.hu/szavazas) mellett e héttől január 31-ig a K&H bankfiókokban is leadhatja voksát a helyi lakosság.
„A támogatott intézmények végső kiválasztását ezúttal a helyi közösségekre bízzuk, hiszen ők azok, akik a legjobban ismerik a helyi gyermekegészségügyi intézményeket, igénybe veszik szolgáltatásaikat, hozzájuk fordulnak, ha gyermekük megbetegszik. Arra biztatok tehát mindenkit, hogy akár személyesen, akár online a www.khgyogyvarazs.hu/szavazas oldalon adja le szavazatát, hiszen a legtöbb voksot kapó intézmények karácsonyfája alá most olyan eszközök, berendezések kerülnek, amelyek a gyermekek egészségének megőrzését és gyógyulását segítik. Köszönjük meg együtt az orvosok, nővérek egész éves fáradhatatlan munkáját! – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatja.

a K&H gyógyvarázs pályázatról
A K&H gyógyvarázs program keretében 2004 óta közel 580 millió forint értékben kaptak műszereket a kórházak és a mentőállomások annak érdekében, hogy a gyerekek minél hatékonyabban gyógyulhassanak, és újra egészséges, teljes életet élhessenek. Ez összesen 336 kórházi gyermekosztályt és mentőállomást jelent, lefedve az ország egész területét. A program országos pályázatának hatálya kiterjed a társadalombiztosítási támogatással rendelkező, Magyarországon fekvő- és járóbeteg szakellátást végző gyermek-szakkórházak, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályaira, illetve a gyermekmentési tevékenységet végző mentőszolgálatokra. A K&H Csoport a gyermekegészségügy elkötelezett támogatója, és évről évre tudatosan törekszik arra, hogy a terület változó igényeinek megfelelő lehetőségeket kínáljon fel az egyes intézetek és szakembereik számára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek