2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Programok a megyeiben

Megjelent Némethi Lajos Kacsatoll című „állati” verseskönyve. A kötetet bemutatja: Filip Gabriella könyvtáros, a verseket előadja: Vida Péter színművész, a Miskolci Nemzeti Színház tagja 2012. február 15-én, szerdán délután fél 5-től a megyei könyvtár előadótermében.
Február 16-án, csütörtökön 10 órára várjuk Babusgató Klubunk régi és leendő tagjait. A farsangi foglalkozást vezeti: Barnóczki Bea népzene-pedagógus.

Február 18-án, szombaton 10-13 óra között a hozzánk érkezők farsangi kavalkádot találnak a gyermekkönyvtárban. A kézműves játszóházba kicsiket és nagyokat várunk. A farsangi kellékek elkészítésében a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület mesterei segítenek. Az elkészült alkotások hazavihetőek.

Folytatódik a „A Műút a könyvtárba vezet” című sorozatunk. Február 23-án, csütörtökön 17 órakor vendégünk Czeizel Endre orvos-genetikus, az orvostudományok akadémiai doktora lesz, akivel Jenei László Szabó Lőrinc-díjas író beszélget.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a megyei könyvtár (Miskolc, Görgey Artúr u. 11.) programjaira, amelyekre a belépés INGYENES!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek