2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Prima Díj: értékteremtőket jutalmaztak

A VOSZ szervezésében szombaton a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezett gála keretében adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Prima Díjakat és az Év vállalkozója Díjakat. Bánné dr. Gál Boglárka a megyei közgyűlés elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy a sikerük a mi, vagyis megyénk sikere is.

Ádám Imre, a VOSZ megyei elnöke, mint házigazda köszöntötte a vendégeket. Bánné dr. Gál Boglárka beszédében örömmel nyugtázta, hogy a 2005-ös kezdet nem egyszer fellángolás volt, hanem sikerült hagyományt teremteni. A gazdasági élet szereplői a társadalmi felelősségvállalás keretében fontosnak tartják a humán szféra és a sport terén maradandót alkotók elismerését, jutalmazását. Megyénk gazdasága fejlődik, bővül, a rendezvény keretében kitüntetett vállalkozók sikerei egyben megyénk sikere is.  A vendégeket köszöntötte Veres Pál, Miskolc polgármestere is.

A zsűri döntése alapján az idén is három Prima Díjat osztottak ki. A győztesek: a Miskolc Dixieland Band,  Gecse Attila lelkész és a Zemplén Táncegyüttes. A közönségdíjat pedig a Miskolc Steelers, amerikai futball csapat kapta.  A díjátadót követően színvonalas kulturális műsor szórakoztatta a vendégeket, majd állófogás zárta a rendezvényt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek