2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Nyílt napok a Miskolci Egyetemen

Ismét várja a továbbtanulás előtt álló középiskolásokat a Miskolci Egyetem.
2016. december 1-én és 2-án nyílt napokat tartunk a campuson, ahol színes, érdekes programokat, tartalmas előadásokat kínálunk az egyetemre látogató fiataloknak:

Intelligens robotok, interaktív bűnügyi játékok, nano- és biotechnológia az egészségügyben, hulladékból termék – csak hogy néhányat említsünk a számos program közül.

Az érdeklődők megismerkedhetnek a duális képzési lehetőségekkel is, hiszen csaknem 30 – az egyetemmel szoros kapcsolatban álló – duális partnercég képviselteti magát a két napos rendezvényen, és tájékoztatja a fiatalokat az előttük álló lehetőségekről.

A rendezvényt Prof. Dr. Torma András rektor nyitja meg december 1-én 9 órakor az egyetem Díszaulájában, a színes programok végén pedig mindkét napon egy-egy sztárfellépő is szórakoztatja az idelátogatókat: csütörtökön Bye Alex énekes lesz az egyetem vendége, pénteken pedig Bellus István humorista várja a fiatalokat egy kis poénkodásra.

A nyílt napok részletes programját az alábbi linken tekinthetik meg:

http://web.uni-miskolc.hu/files/4848/Nyilt_Nap_programfuzet_2016.pdf

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

UNESCO NEMZETKÖZI JAZZNAP 2024.
A hazai kezdeményezésű Jazznap.hu, az UNESCO Nemzetközi Jazznap megünneplésére rendezett koncertfolyam idén újra számos helyen látogatható! Herbie Ha…
Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…