2021. 09. 21. kedd

Máté, Mirella
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF

Nyílt napok a Miskolci Egyetemen

Ismét várja a továbbtanulás előtt álló középiskolásokat a Miskolci Egyetem.
2016. december 1-én és 2-án nyílt napokat tartunk a campuson, ahol színes, érdekes programokat, tartalmas előadásokat kínálunk az egyetemre látogató fiataloknak:

Intelligens robotok, interaktív bűnügyi játékok, nano- és biotechnológia az egészségügyben, hulladékból termék – csak hogy néhányat említsünk a számos program közül.

Az érdeklődők megismerkedhetnek a duális képzési lehetőségekkel is, hiszen csaknem 30 – az egyetemmel szoros kapcsolatban álló – duális partnercég képviselteti magát a két napos rendezvényen, és tájékoztatja a fiatalokat az előttük álló lehetőségekről.

A rendezvényt Prof. Dr. Torma András rektor nyitja meg december 1-én 9 órakor az egyetem Díszaulájában, a színes programok végén pedig mindkét napon egy-egy sztárfellépő is szórakoztatja az idelátogatókat: csütörtökön Bye Alex énekes lesz az egyetem vendége, pénteken pedig Bellus István humorista várja a fiatalokat egy kis poénkodásra.

A nyílt napok részletes programját az alábbi linken tekinthetik meg:

http://web.uni-miskolc.hu/files/4848/Nyilt_Nap_programfuzet_2016.pdf

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum