2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Nyílt nap lesz a Comenius Tanítóképző Főiskolai Karon
Nyílt nap lesz a Comenius Tanítóképző Főiskolai Karon

Nyílt nap lesz a Comenius Tanítóképző Főiskolai Karon

Nyílt nap lesz a Comenius Tanítóképző Főiskolai KaronA Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolai Kara 2010-ben is várja a pedagógusképzés iránt érdeklődőket. A nagysikerű egyetemi nyílt napok után 2010. január 12-én (10 óra) a Kar oktatói és hallgatói a főiskola dísztermébe várják azon érdeklődőket, akik a felsőfokú tanulmányaikat a főiskolánkon szeretnék megkezdeni – tájékoztatta honlapunkat Dr. Komáromy Sándor dékán.

Az érdeklődők a kari nyílt napon részletesen megismerkedhetnek a kar tradicionális képzési struktúrájával, a képzés rendjével, a bolognai folyamat előnyeivel, hátrányaival és a kreditrendszerű képzés sajátosságaival. Személyre szólóan kívánunk segítséget nyújtani a felvételi pontok kalkulálásában, és a jelentkezési lapok kitöltésében.

Itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a tanító és óvodapedagógus szakra jelentkezőknek alkalmassági vizsgát kell tenniük. Az alkalmassági vizsga letételére két lehetősége van a jelentkezőnek. Az egyik az előalkalmassági vizsga, melynek időpontja 2010. január 27-28. Erre írásban kell jelentkezni az intézménynél 2010. január 15-ig. /ME CTFK, Tanulmányi Hivatal, Sárospatak, Eötvös u. 5-7. 3950/. A másik lehetőség pedig, a normál felvételi eljárás keretében letett alkalmassági vizsga.

Az előalkalmassági vizsgával illetve a felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseikkel, kérem keressék Lőrincz Enikő pályaválasztási referenst. (30/5359898)

sarospatak.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek