2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Nem csak riport – képek

Bujdos Tibor fotóriporter eddig sosem látott képeiből nyílik kiállítás november 8-án a Szabó Lőrinc Könyvtárban.


Bujdos Tibor
az Észak-Magyarország fotóriportere. Az ő optikáján keresztül láthatjuk az eseményeket, ahová nem jutunk vagy nem is juthatunk el, az életet, ami körülvesz minket.
A profik akkor is hűen vissza tudták adni a lényeget, a legfontosabb, legérdekesebb pillanatokat, átélhetővé tudták tenni az eseményeket, amikor – még a filmes időszakban – tudták, hogy mindössze 8 kocka áll a rendelkezésükre. Ők a digitális világban sem „lövik” százszámra a képeket. De így is van jó néhány, amit eddig soha nem láthattunk. Azért, mert nem pont az eseményről szól, csak ott készült. Mert nem tartozik a lényeghez, csak nagyon érdekes. Mert túlmutat a témán, amiről épp szó van. Vagy eddig nem fért be sehová.
Bujdos Tibornak most ezekből a képeiből nyílik kiállítása a Szabó Lőrinc Könyvtárban, Nem csak riport – képek címmel. A tárlatot november 8-án, szerdán délután 5 órakor Bujdos Attila újságíró, az Észak-Magyarország főszerkesztő-helyettese nyitja meg. Közreműködik a Forrás Kamarakórus és Bujdos Mátyás, a Herman Ottó Gimnázium tanulója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nincs még egy olyan megyeszékhely az országban, ahol ennyi nagy múltú felnőttképzéssel foglalkozó cég működne, mint Miskolcon – hangzott el a Miskolci…
Így tehetünk a jobb közérzetért és a jobb jegyekért Elkezdődött az iskola, ami a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt kihívás. Ilyenkor kicsit jobba…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum