2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Újra FilmÜnnep – mozizz, amennyi beléd fér!

Folytatja a tavaly kiemelkedő látogatószámmal zárult hagyományát a Cinema City, ismét megrendezésre kerül 2013. október 10-i kezdettel a nézők által méltán kedvelt 4 napos eseménysorozat: a Cinema City FilmÜnnep. A kedvezményes mozijegy árak mellett, a hangsúly ismét a programkülönlegességeken lesz: premier előtti vetítések, sztár jegykezelők, filmklub-beszélgetések és közönségtalálkozók várják csütörtöktől vasárnapig a Cinema City mozik látogatóit.

Az október 10. és 13. közötti Cinema City FilmÜnnep programsorozat négy napja alatt a nézők a tavalyi FilmÜnnep jegyárszintjét megtartva, akár a félárú jegynél is kedvezményesebben nézhetnek nemcsak premier előtti előadásokat (Időről időre, Machete gyilkol és Paranoia), de a heti premier filmet (Fogságban) vagy a közelmúlt legnagyobb kasszasikereit is. E kedvezményes ár alkalmad adhat a nézőknek arra is, hogy „filmes lemaradásaikat” pótolják, vagy akár két-három, vagy akár még több filmet nézzenek meg egyszerre a hétvége alatt.

„Az év első kilenc hónapját a tavalyi eredményekhez képest szép növekedési eredménnyel zártuk a hálózatunkban, de emellett is fontosnak tartottunk, hogy folytassuk azt a mozis tradíciót, amely a magyar nézők körében az évek során oly népszerűvé vált. A hollywoodi sikerfilmek mellett, a kiegészítő programok kialakításakor helyet kívántunk adni hazai és nemzetközi filmes különlegességeknek: legyen az egy exkluzív premier előtti vetítés, szinkronhangokkal való találkozás vagy a jövő filmkészítő szakembereinek bemutatkozása.” – mondta Moshe (Mooky) Greidinger, a Cinema City International, Kelet-Európa legnagyobb mozi-üzemeltetőjének vezérigazgatója.

A FilmÜnnep ideje alatt a nézők lehetőséget kaphatnak a Magyarország által az idei Oscar díjra nevezett alkotás, a „Nagy füzet” című film rendezőjével való beszélgetésre, a készülő magyar filmek színészeivel találkozásra, sőt egy eddig nem látott exkluzív werkfilm is a FilmÜnnep ideje alatt kerül bemutatásra egy szintén most forgó magyar alkotásból.

A programsorozat alatt számos ismert arccal is találkozhatunk, hisz sokak mellett jegyszedőnek ugrik majd be Árpa Attila, ByeAlex, Kovács Áron, Kulka János és Vastag Tamás is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…