2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Megvolt az utolsó bérletes koncert

A Miskolci Szimfonikus Zenekar május 13-án közismert darabokkal zárta Népszerű bérletsorozatát a Művészetek Házában.

A zenekar utolsó bérletes koncertjén elhangzott többek között Ravel Lúdanyó meséi, Bizet C-dúr szimfóniája, Debussy Két Nocturneje ( Felhők, Ünnepek) valamint Ravel Bolerója. A  koncerten a miskolci szimfonikusokat Gál Tamás vezényelte, akinek rokonszenvének titka, hogy a Liszt-díjas, Érdemes művész tudja: egy zenekarban nem hangszerekről, hanem zenészekről van szó.

A bérletsorozat vége azonban nem jelzi a zenei évad végét. A miskolci szimfonikusok május 31-én igazi „nagy durranással” készülnek. A FeelHarmonic Love az év szimfonikus popkoncertje, a zenekar megaprodukciója, melyet lágy szerelmes dallamok és bombasztikus énekesek fémjeleznek, olyanok mint Radics Gigi, a Király testvérek, László Boldizsár, Majsai Gábor és a miskolci híresség, a lányok kedvence Pál Dénes. Az est hangulatáról Till Attila gondoskodik.

A koncertekről ezután sem kell lemondani, hiszen a zenei évadot az immár hagyománnyá vált Promenád koncertek zárják, melyek ezúttal június 18-án és 20-án 18 órakor  kerülnek megrendezésre a Miskolci Nemzeti Színház Szabadtéri Színpadán. A zenei évadtól népszerű polkákkal keringőkkel nyitányokkal búcsúznak a szimfonikusok, hogy  szeptemberben kipihenten állhassanak újra a közönség szolgálatába.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek