2021. 09. 26. vasárnap

Jusztina
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Megvannak a Hahó könyvtár(s)ak vetélkedő nyertesei

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár az idén is meghirdette a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játékot a megye 3. és 4. osztályos tanulói számára. A járványveszély miatt a szóbeli döntő helyett kisfilmet forgattak a gyerekek, és az eredetileg ajánlott táborozás helyett egynapos autóbuszos kirándulásra indulnak július 12-én a nyertes csapatok.

A nyertes csapatok a következők: 4 Ász (Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Miskolc), A könyvtár szülöttei (Miskolci Könyves Kálmán Általános Iskola és AMI Kaffka Margit Általános és Alapfokú Művészeti Tagiskolája, Miskolc). A Planéta őrzői (Koncz József Általános Iskola és AMI, Bőcs), Csipolínó (Szent Mihály Katolikus Általános Iskola Tagiskolája, Serényfalva), Éjszakai Baglyok (Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola, Miskolc), Kazinczys Könyvmolyok (Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, Tiszaújváros), Könyvhackerek (Avastetői Széchenyi István Általános Iskola, Miskolc); Mini Könyvtárosok (ÓMI Városi Könyvtár, Ózd); Olvasótársak (Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Miskolctapolcai Tagiskolája, Miskolc), Ózdi Olvasó Macik (Vasvár Úti Általános Iskola Tehetséggondozó Központ, Ózd), Vasváros Könyvtársak (Vasvár Úti Általános Iskola Tehetséggondozó Központ, Ózd), Zöld Ifjak (Gesztelyi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola, Gesztely).
Az idén autóbuszos kirándulást nyertek a játékban részt vett, legeredményesebben szereplő csapatok. A fiatalok útja Bogácsra vezet, ahol a könyvtárban találkozhatnak Vig Balázs meseíróval. A díjkiosztás után egy úgynevezett „szafaribuszos” túrán Cserépváralja környékének legérdekesebb látnivalóit ismerhetik meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum