2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Kreatív pályaművek Lillafüreden

Lezárult a “Hulladékból hasznosat” címmel meghirdetett alkotói pályázat értékelése. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. általános iskolások fa, papír, textil vagy fém és egy szabadon választott alapanyag felhasználásával készült alkotásait várta.

A pályázat várakozáson felüli, rendkívüli eredményt hozott, csaknem kétszáz alkotást juttattak el hozzánk a gyerekek. A kiírás eredeti címét akár meg is változtathatnánk erre: “Hulladékból hasznosat, szépet.” Több kedves ötlet valósult meg ugyanis a gyermekek igyekezetét tükrözve, nagyon sok jól kidolgozott, kreatív használati tárgyat, lakásdíszítő elemet kaptunk. Az értékelés megtörtént, a legsikeresebbek megtekinthetők a Lillafüredi Ökoturisztikai Központban, és az ezekről készült fotókat közzétettük az erdőgazdaság internetes oldalán (www.eszakerdo.hu) is. Az eredményhirdetés szeptember végén lesz, amire meghívjuk a legtöbb pályamunkát beküldő iskolákat is – tájékoztatott Rencsiné Ágh Márta, az ÉSZAKERDŐ Zrt. humánpolitikai osztályvezetője, az erdei iskolai programok koordinátora.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum