2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Közös futás Simonyi Balázzsal

Simonyi Balázs Európa Filmdíj shortlistre került, számos A-kategóriás fesztivált megjárt filmje, az Ultra szeptember 21-én kerül országosan mozikba, ezt megelőzően azonban premier előtt látható szeptember 8. és 14. között a 14. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál programjában.
Az alkotók azonban nem csak a filmmel készülnek az eseményre, hanem egy különleges futóversennyel: bárki nevezhet a 25 órán át tartó megmérettetésre, melynek célja, hogy mi is kapjunk egy szeletet az Ultra központi témájául szolgáló Spartathlonból!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:https://tinyurl.com/ultracinefest

Az Ultra alkotói egy realisztikus hosszúságú B-Rollt is készítettek, amely egy elit versenyző tempójában „futja végig” a távot, az eseményeket a saját szemszögéből láttatva. Ez nagyjából a 3-4.helyezett férfi vagy a női győztes célidejének felel meg. Ez a kiegészítő film a közönség előtt először a Jameson CineFest programjában debütál, azonban nem akárhogyan: a nézőknek lehetősége van a 25 órás B-Roll alatt valóban futni, a fesztiválra kiállított futópadon. A versenyzők 30 perces vagy akár egyórás váltásban lehetnek részesei a virtuális Spartathlonnak szeptember 9-én, 17 órától egészen másnap 18 óráig.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek