2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Könyvtárnyitás Miskolcon

A miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi tagkönyvtára 2020. június 15-től teljes körűen visszaállítja szolgáltatásait. Mostantól a kölcsönzésen túl lehetőség van a helyben olvasásra, a kutatásra, az internethasználatra. Csak azt kérik a látogatóktól, hogy ne feledkezzenek meg a veszélyhelyzetben hozott egészségügyi rendelkezésekről: viseljenek maszkot, tartsanak egymástól legalább másfél méternyi távolságot, és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. A könyvek előzetes igénylésére továbbra is van lehetőség. Akik tehetik, a könyvtár honlapján elérhető katalógus alapján otthon is kiválaszthatják azokat a könyveket, amelyeket szeretnének kikölcsönözni, és az online előjegyzéssel csökkenteni tudják a könyvtárban, a zárt térben töltött időt. (www.rfmlib.hu).

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Görgey Artúr úti központi épülete hétfőtől péntekig délelőtt 9-től este 6-ig tart nyitva, a tagkönyvtárak – a Szentpéteri kapui József Attila Könyvtár, a Park utcai Kaffka Margit Könyvtár, az avasi Móra Ferenc Könyvtár, a diósgyőri Petőfi Sándor Könyvtár, a Mindszent téri Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár és a martinkertvárosi Tompa Mihály Könyvtár – hétfőtől péntekig délelőtt 10-től este 6-ig várja az olvasókat,  a Mindszent téri  Lévay József Muzeális Könyvtár hétköznapokon reggel 9-től délután 5-ig látogatható.

A korábban kikölcsönzött dokumentumok lejárati határidejét július 1-ig automatikusan meghosszabbítják, és addig késedelmi díjat sem számolnak fel.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek