2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Kolor foci és grillvacsora

A Kolorcity Summer Cup zárónapja és egy jó hangulatú grillvacsora volt a fesztivál 10. napjának programja.

A szombati „sokprogramos” színes és fárasztó nap után kora délután a KSK-ban kezdődött a nap  Kolorcity Sumer Cup záró mérkőzéseivel. A műfüves labdarúgótornát a nevezett 12 csapatból az Esélyetek SE nyerte, a második a Staff lett, míg a bronzérmes pedig a Banános Joe.
A legjobb játékos Saláta Domonkos, a legjobb kapus Farkas Richárd lett, míg a gólkirályi címet Balogh Balázs szerezte meg. A szervezők hétméteresrúgó versenyt is hirdettek, a több mint 50 jelentkezőből Dobó Ádám lett a győztes. Az elismeréseket Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere adta át a csapatoknak és a különdíjasoknak.

Micheller Myrtill és Pintér Tibor énekes-gitáros duó volt a vendége annak a Kolor grillvacsorának, amit vasárnap rendeztek az Ambrózia Étterem és Panzió alkalmi teraszán. A vendégek a nívós jazzműsor közben Gonda Attila világ- és olimpiai bajnok mesterszakács grillajánlatából, valamint a Fröccsterasz kínálatából fogyasztottak kifejezetten erre az alkalomra komponált ételeket és italokat. A fesztivál hétfőn három helyszínen folytatódik tovább; Edelényben, Berentén és Kazincbarcikán is nagy szeretettel és kiváló programokkal várják az érdeklődőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokaknak segít a Civilút Alapítvány Hiánypótló és egyben szemléletformáló internetes platformot hozott létre a Civilút Alapítvány egy évvel ezelőt…
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum