2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Kökény Attila imádja Kazincbarcikát

Több ezer ember könnyes szemmel hallgatta végig Kökény Attilát és a helyi gyermekkórust Kazincbarcikán, a Don Bosco Sportközpontban, amikor az énekes koncertjén közösen elénekelték a Nincs semmi másom című dalt.

Szinte leszakadt a plafon, akkora tapssal köszönte meg a dalt a helyi fiatalokból álló közönség.

„Soha életemben nem énekeltem még gyerekkórussal, végig euforikus hangulatot éreztem – árulta el meghatódva a koncert végén Kökény Attila. – Imádom Kazincbarcikát, örömmel jöttem a város hatvanötödik születésnapi bulijára, remélem, a századikra is meghívnak majd.”

Kökény Attilát a színpadon Dér Heni táncosokkal színesített, fergeteges szólókoncertje követte, a fiatalok leginkább Heni – a youtube-on listavezető – Story című dalát várták. Arra a szervezők közül senki nem gondolt, hogy Kökény Attila és Dér Heni koncertje olyan hangulatot teremtett, hogy a zárás után a fiatalok nem nagyon akartak hazamenni. Többszázan végül az utcán folytatták az önfeledt ünneplést.

„Mindannyian roppant büszkék vagyunk Kazincbarcikára, biztos vagyok abban, hogy újabb 65 év múlva is virágzó város lesz” – jósolta Szitka Péter polgármester. – Nemcsak a térségben, de országszerte is sok kisváros, kistelepülés szenved az elvándorlástól, nálunk ez a jelenség ismeretlen fogalom.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek