2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Jöhet a nyárra a legújabb kislány szandál?

A kislányos szülők, de még a kisfiús szülők is jó eséllyel minden évszakban új lábbelit kell, hogy vásároljanak. Így a nyár kezdetén nem kérdés, hogy mindenki számára a szandál lesz a legnépszerűbb lábbelifajta, sok gyerekes törekszik most arra, hogy a legtrendibb szandált válassza, azonban a divaton túl érdemes odafigyelni több praktikus szempontra is a választáskor.

 

Az alábbi összefoglalásban megfontolásra érdemes jó tanácsok találhatóak, melyeket a cipő vagy szandál választásakor jó, ha ismer az ember.

 

Amire érdemes figyelni a szandál kiválasztásakor

 

A legfontosabb, cipők kiválasztásánál is elsődleges szabály, hogy méretben megfelelőt válasszunk. A szandálban szabadon vannak az ujjak, így annak az ideális hossza tudja biztosítani a láb számára a megfelelő védelmet. A túl nagy méret és a túl kis méret is problémás lehet, ugyanis ha nagy a szandál, kicsúszhat a láb, ha kicsi, akkor pedig nem hagy szabad mozgást neki, vagy lelógnak az ujjak, ami nem csak nem kényelmes, hanem veszélyes is.

 

A választásnál tehát alaposan vizsgáljuk meg, hogy illeszkedik e rendesen a szandál. Ennek legegyszerűbb módja, ha felpróbálja a megvásárolni kívánt terméket a gyermekünk, azonban ha online boltban szeretnénk megtalálni a minőségi és méretben megfelelő nyári szandált, az is lehetséges. Ebben az esetben fontos, hogy a webáruház mérettáblázata alapján döntsünk a méret tekintetében. Így például a Sophies áruház is pontosan megjelöli a méretek esetében a belső talphossz (bth) adatát, mely meghatározást minden esetben érdemes szem előtt tartani, és a rendelést ez alapján leadni.

 

Nézz körül a Sophies-nál kapható szandálok között, biztosan megtalálod a gyermeked számára megfelelő lábbelit!

 

Továbbiakban a választás során fontos figyelni arra is, hogy milyen anyagból van a szandál. Elsősorban olyan termékeket válasszunk, amely természetes anyagból van, hiszen abban tud majd kellőképpen szellőzni gyermekünk lába.

 

A gyerekek nyáron szeretnek mezítláb szaladgálni, és ez köztudottan a természetes talajon rendkívül egészséges és fejlesztő is számukra, azonban a jó idő ellenére nem mindig megoldható az, hogy mezítláb legyenek. Amikor szandált szükséges felvenni, jó, ha az olyan, ami a mezítlábazáshoz hasonló stabilitást és kényelmet biztosítja gyermekünk számára.

 

A komfort a nyugalom velejárója

 

A gyerekek számára különösen fontos, hogy kényelmes legyen a lábbeli, amit hordanak. Ami nem az, azt gyakorlatilag nem veszik fel. Nagyobb korban talán már mondják is, ha nem kényelmes, de kisebb korban egyszerűen csak nem tűrik magukon a kényelmetlen cipőt vagy szandált. A fent leírt lényeges pontokon túl – a kényelem teljesülése miatt – figyeljünk még a termék kiválasztása során arra is, hogy kellőképpen rugalmas legyen a talp, ezért a gumit vagy a parafát részesítsük előnyben. Arra is figyeljünk, hogy a pántok jól rögzítsenek – a könnyű kezelhetőség miatt esetleg érdemes a tépőzárral záródó termékeket választani.

 

Lényeges még a választáshoz – amennyiben szülőként jót akarunk magunknak -, hogy vonjuk be gyermekünket is a választásba, akár online, akár offline módon is tesszük meg azt, hiszen a komfort mellett az is számít, hogy sokkal jobban fogja ő is érezni magát egy olyan cipőben, ami mellett saját maga tette le a voksát./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum