2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Jó néhány családnak még javában tart a válság

Hiába kezd visszaállni sok szempontból az élet a régi kerékvágásba, sajnos sokan, akik a koronavírus miatt elveszítették az állásukat, még mindig nem találtak új munkát, illetve a korábbi munkájukat még nem kapták vissza.

Ezért fordulnak sokan különféle alapítványokhoz segítségért.

Ilyen a Tündérpakk Közhasznú Alapítvány is, akikhez szűnni nem akaróan érkeznek a rászorulóktól beáramló igények, viszont már kifogyóban voltak a készleteik. Lecsökkent az adományozók és adományok mennyisége. Ezért jött jól, hogy a Szcientológia Önkéntes Lelkészek ismét eljuttattak tegnap a Tündérpakkhoz annyi tartós élelmiszert, amennyivel az összes hozzájuk beérkező, segítséget kérő budapesti és érdi rászoruló családot el tudják látni.

Korábban már többször működtek együtt az önkéntes lelkészekkel, hisz mindkét fél tudja, összefogással sokkal többeknek lehet segíteni! Ezért is biztatnak mindenkit arra, hogy aki teheti, segítsen azokon, akik most kevésbé szerencsés helyzetben vannak, akiket baj ért, és küzdenek a saját és családjuk túléléséért.

Amíg újra munkát találnak, felbecsülhetetlen érték lehet egy kis segítség is!

https://drive.google.com/file/d/12eAdICXz6tU2ny-JRpFGJNZT3IHdmzKL/view

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum