2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

Jó néhány családnak még javában tart a válság

Hiába kezd visszaállni sok szempontból az élet a régi kerékvágásba, sajnos sokan, akik a koronavírus miatt elveszítették az állásukat, még mindig nem találtak új munkát, illetve a korábbi munkájukat még nem kapták vissza.

Ezért fordulnak sokan különféle alapítványokhoz segítségért.

Ilyen a Tündérpakk Közhasznú Alapítvány is, akikhez szűnni nem akaróan érkeznek a rászorulóktól beáramló igények, viszont már kifogyóban voltak a készleteik. Lecsökkent az adományozók és adományok mennyisége. Ezért jött jól, hogy a Szcientológia Önkéntes Lelkészek ismét eljuttattak tegnap a Tündérpakkhoz annyi tartós élelmiszert, amennyivel az összes hozzájuk beérkező, segítséget kérő budapesti és érdi rászoruló családot el tudják látni.

Korábban már többször működtek együtt az önkéntes lelkészekkel, hisz mindkét fél tudja, összefogással sokkal többeknek lehet segíteni! Ezért is biztatnak mindenkit arra, hogy aki teheti, segítsen azokon, akik most kevésbé szerencsés helyzetben vannak, akiket baj ért, és küzdenek a saját és családjuk túléléséért.

Amíg újra munkát találnak, felbecsülhetetlen érték lehet egy kis segítség is!

https://drive.google.com/file/d/12eAdICXz6tU2ny-JRpFGJNZT3IHdmzKL/view

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum