2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Irigy Hónaljmirigy, Jimmy a falon verzióban

Humorsorozattal tarol az IHM YouTube csatornáján


Bemutatta legújabb vicces videóját az Irigy Hónaljmirigy saját YouTube csatornáján. Az amerikai showman, Jimmy Fallon népszerű sorozata alapján született Jimmy a falon verzió első klipjében Nagy Feróval együtt játszott a magyar paródia banda, a későbbiek folyamán többek között olyan sztárok is felbukkannak majd, mint Kis Grófo, Ganxsta Zolee, Hooligans Csipa vagy a Vastag testvérek.

Az Irigy Hónaljmirigy parádés csapata több hazai sztárelőadóval közösen áll kamera elé legújabb zenés videósorozatában, aminek első része már elérhető az IHM saját Youtube csatornáján. A felvételeken az amerikai showman, Jimmy Fallon népszerű sorozata alapján ismert előadók slágereit adják elő játék hangszerekkel, így Sipos Peti labdával, Varga győző pedig egy színes xilofonnal kísérte végig a poénos produkciót.

„Oltári volt a hangulat. Kicsit olyan, mintha egy játszótéren lettünk volna óriás bajuszban. Vágás nélkül forgattunk le mindent egyszerre, még a bakik ellenére is, mert úgy gondoltuk, így lesz a leghitelesebb” – mondta Győző, aki azt is elárulta, hogy a következő, két hét múlva megjelenő poénshow vendége Kis Grófo lesz, akivel igencsak meggyűlt a baja a Mirigyes srácoknak.

„A népszerű No Roxa Áj című slágerét énekeltük, amit mindig elrontottunk, mert nekünk állandóan a paródiánk, a Nincs fuxa jáj szövege jutott eszünkbe” – nevetett Győző. Kis Grófo a bakik ellenére, vagy épp a bakiknak köszönhetően végig hahotázta a forgatást.

„A srácok nagyon viccesek voltak a forgatás során, alig várom, hogy lássam a végleges verziót.” – mondta a bulibáró. „Örültem a felkérésnek, és megtisztelő, hogy egy ilyen nagy nevű sztárbanda gondolt rám. Nem is beszélve arról, hogy a játékokkal való hangszerelést egyenesen zseniálisnak tartottam. Szerintem ezzel a videóval megszólítják majd a gyerekeket is, arra buzdítva őket, hogy engedjék szabadjára a fantáziájukat… zenét bármivel elő lehet idézni.” – tette hozzá.

A kéthetente jelentkező humoros videókban Nagy Feró és Kis Grófo mellett olyan előadók zenélnek az IHM-es fiúkkal, mint a Vastag testvérek, Szolnoki Peti, vagy épp Ganxsta Zolee, aki a csapat jóbarátjának számít.

„Legalább 400-szor álltam már egy színpadon ezekkel az őrültekkel. Legyen szó akár színházról, paródiáról vagy klipről… a hangulat mindig ugyanolyan poénos. Imádom az összes megborult fejét” – mondta el őszintén a rapper.

A zenés sorozat első videója megtekinthető az alábbi linken:

https://www.youtube.com/watch?v=flI4Y7eFpIg

A videó embed kódja:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/flI4Y7eFpIg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek