2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Irány a HVG Állásbörze!

Szívesen felutaznál Budapestre, a HVG Állásbörzére, de bonyolult megtervezni a fővárosba utazást? Érdekelnek hazánk vezetői munkaadóinak aktuális lehetőségei, de eddig nem tudtad személyesen feltenni nekik kérdéseidet? A távolság és a pénz ennek most nem lehet akadálya!

UTAZZ INGYENESEN 2017. március 9-én a rendezvényre!


Miért éri meg felutazni?


   Keress akár hallgatóknak, akár frissdiplomásoknak szóló pozíciókat, itt megtalálhatod, hiszen 200+ kiállító lehetőségeivel ismerkedhetsz meg egy helyen.
   A BT ElőadóTerén 18 előadás vár, akár Gundel Takács Gábor vagy akár Iszak Eszter tapasztalatait, tanácsait is meghallgathatod.
   Regisztrálj, gyere el és harcba szállhatsz az értékes ajándékokért! Részvételeddel megnyerheted akár az Xbox One-t is a Microsoft felajánlásából!
Miskolcról az Apollo Tyres Hungary Kft. támogatásával. Jelentkezés: teljes neved, telefonszámod, városod megadásával az ingyenbuszmiskolc@hvgallasborze.hu címen.

Leveledet követően legkésőbb 2 munkanapon belül keresünk Téged a további teendőkkel kapcsolatban! A nagy érdeklődésre való tekintettel idén csak azoknak tudunk helyet biztosítani a buszon, akiknek legutolsó diplomája nem régebbi három évesnél. Ha régebben végeztél, olvass utána a MÁV utazási kedvezménynek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek