2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Humor, zene, művészet és sport – ettől igazán színes a Kolorfesztivál

Humor, zene, művészet és sport – ettől igazán színes a Kolorfesztivál

Kolorfesztivál 7-8. nap
A fesztivál hetedik napján az abszurd humor hazai nagyágyúja, a L’art pour l’art Társulat az Egressy Béni Művelődési Központban adott teltházas estet.

„A postás, aki megeszi a leveleket” című előadás egy vadonatúj program, mely során Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni kacagtatta meg a közönséget. A szervezők az eső miatt lefújták az Egressy térre tervezett vetítést, a Szeleburdi vakáció című retró-filmet így augusztus 25-én tekintheti meg majd a közönség.

Sport és művészet minden mennyiségben

A művészetek és a sport szerelmesei rendkívül izgalmas programokon vehetnek részt a II. Kolorfesztivál második hétvégéjén.
A Kazincbarcikai Sportközpontban péntek délután elkezdődött a Kolorcity Summer Cup, vagyis a IV. Műfüves Labdarúgótorna Medve Ádám, Pintér Dávid és a Barcika Art Kft. szervezésében.
Ezzel párhuzamos a művészet is beköltözött a sportközpont falai közé, hiszen a graffiti hévégén péntek este 8 órától szombaton este 8-ig legálisan fújhatják a KSK fehérre meszelt falait a rajzolás, festés szerelmesei.
Az extrémpálya melletti felületekre az ország különböző pontjairól érkezett graffitiművészek alkotnak Kolorcity-témában. A tehetséges fiatalokat a szombat hajnali eső sem tartotta vissza az alkotástól, s estére valószínűleg az összes fehér fal új ruhát ölt.
Péntek este a városi strandon két fantasztikus program várta a zenére és tombolásra éhes közönséget: először a Depresszió koncertezett, majd a História Tourral a Hooligans is megérkezett a Kazincbarcikára.
A tetovált borsodi huligánok újra bebizonyították: tizenöt évnyi közös zenélés után, negyven felett is képesek remek bulit csinálni.
(Képforrás: BarcikaArt)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum