2023. 03. 22. szerda

Beáta, Izolda, Lea
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF

Holdviola – Csillanó karácsonyi klipforgatás

December 22 – én, vasárnap éjszaka igazi mesés hangulatot varázsol a Holdviola – a már Európában is híressé vált –  Adventi Villamosra. Az electro-folk hazai stílusteremtője, a Fonogram és Prima díjas zenekar ugyanis itt forgatja első, karácsonyi ihletésű videóját „ Csillanó „ címmel.

 A zenekar tagjai már izgatottan várják a forgatás kezdetét, hiszen a gyönyörűen feldíszített villamoson tehetséges miskolci gyerekek lesznek a partnereik. Bíznak benne, hogy maradandó élményt szereznek ezzel majd a Fazekas és Premier Művészeti Iskola növendékeinek. A gyerekek mellett barátok és családtagok is szerepelnek majd a filmben.

 

Minden szereplő hoz magával ajándékot, amely nemcsak, mint kellék szerepel a klipben, hanem Szent este egy-egy árva gyerek kezébe kerül majd a Miskolci Gyermekvárosban.

A klip hivatalos bemutatója december 24-én 24.00-kor lesz.

 

A zenekar köszönetet mond és egyben Békés, Boldog Karácsonyt kíván minden szereplőnek, közreműködőnek, Miskolc Város Önkormányzatának és az MVK Zrt. munkatársainak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megújul az Ajtósi Dürer sor
1 milliárd forintból újul meg az Ajtósi Dürer sor és a Zichy Géza utca egy-egy szakasza: a Dürer Park projekt részeként zöldfelületek, biztonságos ker…

További cikkek