2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Fél évtizede Rotary Anna-bál Miskolctapolcán

A Rotary Club Miskolc-Tapolca idén július 18-án ötödször rendezi meg a Rotary Anna-bált a Bástya Wellness Hotel & Conference Kristály termében. A klub tagjainak kitartó munkája eredményeként a nyári időszak közepének immáron elmaradhatatlan eseményévé vált a hajdanán is nagy népszerűségnek örvendő rendezvény. Az Anna-bál fővédnöke a Rotary Magyarország 2015/16-évi kormányzója, Csóka Imre úr lesz.

Az idén is – hasonlóan a megelőző évekhez – bálunk egyszerre három célt kíván elérni. Egyrészt a régi miskolctapolcai színvonalas fürdővárosi tradíciókat kívánjuk feleleveníteni és tovább ápolni. Különös hangsúlyt ad törekvésünknek a Miskolctapolca városrész közösségi életében és az idegenforgalmának fellendítésében jelentős esemény a napokban „visszakapott” megújult strandfürdő, amely egy fürdőváros(rész) elengedhetetlen „kelléke”.
Másrészt – hagyományaink szerint – bálunk egyben jótékonysági rendezvény is. Az idén bálunk során összegyűlt adományokat a vakok és gyengénlátók életkörülményeinek javítására szánjuk.
Harmadrészt és nem utolsó sorban egy könnyed nyári szórakozást ígér az V. Rotary Anna-bál programja. A „Felszállott a páva” különdíjas Szinvavölgyi Néptáncegyüttes előadását élvezheti majd a közönség, a közelgő külföldi turnéjuk új koreográfiájával. A díszvacsorát követően egy fiatal miskolci tehetség Szécsi Viktória énekesnőt köszöntheti a bálozó közönség, aki könnyűzenei repertoárjából mutat be szemelvényeket. A talpalávalót Vídia együttestől kapják a résztvevők a megszokott magas színvonalon.   
A rendezvényre a Rotary Club Miskolc-Tapolca tagjai a régiónk prominens személyiségei mellett a magyarországi és külföldi Rotary több klubjának képviselőit is várják.

A hagyományőrzés és a tehetségek felkutatása, felkarolása mellett a miskolctapolcai rotarysták minden jótékonysági programjában különös hangsúlyt kap az elesetteknek való segítségnyújtás és humanitárius szolgálat. Főként a társadalom azon csoportjait igyekeznek támogatni, akik kiszolgáltatott helyzetüknek köszönhetően máshonnan segítséget nem remélhetnek. A befolyt adományok teljes egészében eljutnak a támogatásra szorulókhoz, abból a klub saját működésére nem fordít semmit, hanem saját forrásaiból egészíti azt ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sokaknak segít a Civilút Alapítvány Hiánypótló és egyben szemléletformáló internetes platformot hozott létre a Civilút Alapítvány egy évvel ezelőt…
Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum