2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Fél évtizede Rotary Anna-bál Miskolctapolcán

A Rotary Club Miskolc-Tapolca idén július 18-án ötödször rendezi meg a Rotary Anna-bált a Bástya Wellness Hotel & Conference Kristály termében. A klub tagjainak kitartó munkája eredményeként a nyári időszak közepének immáron elmaradhatatlan eseményévé vált a hajdanán is nagy népszerűségnek örvendő rendezvény. Az Anna-bál fővédnöke a Rotary Magyarország 2015/16-évi kormányzója, Csóka Imre úr lesz.

Az idén is – hasonlóan a megelőző évekhez – bálunk egyszerre három célt kíván elérni. Egyrészt a régi miskolctapolcai színvonalas fürdővárosi tradíciókat kívánjuk feleleveníteni és tovább ápolni. Különös hangsúlyt ad törekvésünknek a Miskolctapolca városrész közösségi életében és az idegenforgalmának fellendítésében jelentős esemény a napokban „visszakapott” megújult strandfürdő, amely egy fürdőváros(rész) elengedhetetlen „kelléke”.
Másrészt – hagyományaink szerint – bálunk egyben jótékonysági rendezvény is. Az idén bálunk során összegyűlt adományokat a vakok és gyengénlátók életkörülményeinek javítására szánjuk.
Harmadrészt és nem utolsó sorban egy könnyed nyári szórakozást ígér az V. Rotary Anna-bál programja. A „Felszállott a páva” különdíjas Szinvavölgyi Néptáncegyüttes előadását élvezheti majd a közönség, a közelgő külföldi turnéjuk új koreográfiájával. A díszvacsorát követően egy fiatal miskolci tehetség Szécsi Viktória énekesnőt köszöntheti a bálozó közönség, aki könnyűzenei repertoárjából mutat be szemelvényeket. A talpalávalót Vídia együttestől kapják a résztvevők a megszokott magas színvonalon.   
A rendezvényre a Rotary Club Miskolc-Tapolca tagjai a régiónk prominens személyiségei mellett a magyarországi és külföldi Rotary több klubjának képviselőit is várják.

A hagyományőrzés és a tehetségek felkutatása, felkarolása mellett a miskolctapolcai rotarysták minden jótékonysági programjában különös hangsúlyt kap az elesetteknek való segítségnyújtás és humanitárius szolgálat. Főként a társadalom azon csoportjait igyekeznek támogatni, akik kiszolgáltatott helyzetüknek köszönhetően máshonnan segítséget nem remélhetnek. A befolyt adományok teljes egészében eljutnak a támogatásra szorulókhoz, abból a klub saját működésére nem fordít semmit, hanem saját forrásaiból egészíti azt ki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek