2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Farsangi jótékonysági bál 2018

Farsangi jótékonysági bál 2018 – Magyar Vöröskereszt BAZ megyei Szervezete –

Rászoruló gyerekek megsegítésére rendez jótékonysági bált a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete 2018. február 10-én (Panoráma Étterem– Miskolctapolca, Aradi sétány 1.).
Az idei a harmadik ilyen jellegű rendezvénye a humanitárius szervezetünknek, amelyre mintegy 200 partnerünk, barátunk fogadta el a meghívásunkat. A bál bevételéből tartós élelmiszert vásárolunk. Az előző évek tapasztalatai alapján arra számítunk, hogy a jótékonysági bálon összegyűlt adományokból 180 rászoruló, elsősorban többgyermekes családnak tudjuk majd megteríteni a húsvéti ünnepi asztalát.
A szórakozáson és az adománygyűjtésen túl ez a bál azt a célt is szolgálja, hogy a Magyar Vöröskereszt tevékenysége minél nagyobb figyelmet kapjon Miskolcon és a megyében. Szakembereink számtalan esetben és helyzetben bizonyították már tudásukat és rátermettségüket. Ezt a munkát partnereik és támogatóink is figyelemmel követik. Elismerésüket pedig anyagi és erkölcsi támogatásukkal fejezik ki megyei szervezetünk felé időről időre. Célunk, hogy a nagy múltú, mégis modern, mai problémákra reflektáló szervezet mögé minél több új potenciális partnert állítsunk.
Szeretnénk elérni, hogy a város és a megyeszékhely vezetésével szorosan együttműködve tovább erősítsük a térség szociális hálóját; ezáltal pedig az itt élők biztonságérzetét. Ehhez azonban szükség van arra a támogató partnerségre, akiknek egy részével a bálon kötetlenül is beszélgethetünk.
A bál fővédnökei:
CSÖBÖR KATALIN, országgyűlési képviselő
DR. KRIZA ÁKOS, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere

Program:
19:30-19.45 Köszöntők
19.45-20:15 Műsor
20:15-    Tánc, vacsora, tombola

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek