2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Elismerés Lehoczki Lászlónak

A polgári védelem napja alkalmából Pintér Sándor belügyminiszter a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozta a Spider Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoport vezetőjének. Lehoczki Lászlónak a dunai hajóbalesetben nyújtott kiemelkedő szakmai munkáját és emberi magatartását ismerték el ezzel a kitüntetéssel.

 A rendezvényen csaknem negyvenen vettek át elismerést a katasztrófavédelmet támogató tevékenységükért. Lehoczki László most először kapott díjat egyénileg. – Nagyon örülök neki, ez egy erkölcsi elismerés. Az elmúlt egy évben a dunai hajóbalesetben több napon át vettem részt kollégáimmal, Kiskőrösön egy eltűnt fiatalembert kerestünk, valamint Miskolc környékén is számtalanszor segédkeztünk kutyáinkkal eltűnéseknél és vízi baleseteknél. Továbbra is ugyanúgy fogom élni az életemet, mint eddig tettem – fogalmazott.

A megyéből Soltész János, a Kazinc Mentőcsoport, Izsófalvi Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnoka és Sáfián Ádám, Abaújszántó polgármestere vehette át ugyanezt a díjat.

Forrás:minap.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek