2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Elismerés Lehoczki Lászlónak

A polgári védelem napja alkalmából Pintér Sándor belügyminiszter a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozta a Spider Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoport vezetőjének. Lehoczki Lászlónak a dunai hajóbalesetben nyújtott kiemelkedő szakmai munkáját és emberi magatartását ismerték el ezzel a kitüntetéssel.

 A rendezvényen csaknem negyvenen vettek át elismerést a katasztrófavédelmet támogató tevékenységükért. Lehoczki László most először kapott díjat egyénileg. – Nagyon örülök neki, ez egy erkölcsi elismerés. Az elmúlt egy évben a dunai hajóbalesetben több napon át vettem részt kollégáimmal, Kiskőrösön egy eltűnt fiatalembert kerestünk, valamint Miskolc környékén is számtalanszor segédkeztünk kutyáinkkal eltűnéseknél és vízi baleseteknél. Továbbra is ugyanúgy fogom élni az életemet, mint eddig tettem – fogalmazott.

A megyéből Soltész János, a Kazinc Mentőcsoport, Izsófalvi Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnoka és Sáfián Ádám, Abaújszántó polgármestere vehette át ugyanezt a díjat.

Forrás:minap.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nincs még egy olyan megyeszékhely az országban, ahol ennyi nagy múltú felnőttképzéssel foglalkozó cég működne, mint Miskolcon – hangzott el a Miskolci…
Így tehetünk a jobb közérzetért és a jobb jegyekért Elkezdődött az iskola, ami a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt kihívás. Ilyenkor kicsit jobba…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum