2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Elismerés Lehoczki Lászlónak

A polgári védelem napja alkalmából Pintér Sándor belügyminiszter a Katasztrófavédelem Önkéntes Támogatásáért Emlékérmet adományozta a Spider Miskolci Speciális Felderítő és Mentőcsoport vezetőjének. Lehoczki Lászlónak a dunai hajóbalesetben nyújtott kiemelkedő szakmai munkáját és emberi magatartását ismerték el ezzel a kitüntetéssel.

 A rendezvényen csaknem negyvenen vettek át elismerést a katasztrófavédelmet támogató tevékenységükért. Lehoczki László most először kapott díjat egyénileg. – Nagyon örülök neki, ez egy erkölcsi elismerés. Az elmúlt egy évben a dunai hajóbalesetben több napon át vettem részt kollégáimmal, Kiskőrösön egy eltűnt fiatalembert kerestünk, valamint Miskolc környékén is számtalanszor segédkeztünk kutyáinkkal eltűnéseknél és vízi baleseteknél. Továbbra is ugyanúgy fogom élni az életemet, mint eddig tettem – fogalmazott.

A megyéből Soltész János, a Kazinc Mentőcsoport, Izsófalvi Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnoka és Sáfián Ádám, Abaújszántó polgármestere vehette át ugyanezt a díjat.

Forrás:minap.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum