2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Egy ricsei és egy putnoki családot is meglátogattak a Jótündérek

Egy ricsei és egy putnoki családot is meglátogattak a Jótündérek

Az Euronics és a Music FM közös karácsonyi akciója idén 20 családot támogatott
Az Euronics Műszaki Áruházlánc több éve segíti a rászoruló, hátrányos helyzetben élő családokat. Idén a Music FM rádiócsatornával közösen a Jótündér akció keretében több millió forint értékű műszaki cikket, tartós élelmiszereket, társasjátékokat és könyveket juttattak el a családokhoz. A 20 család kiválasztásában a Gyermekétkeztetési Alapítvány segített. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egy ricsei és egy putnoki család is örülhetett az ajándékoknak.
A legtöbb kisgyerek számára a karácsony olyan ünnep, amikor ajándékot kapnak. Sajnos azonban sokan vannak, akiknek mindez nem adatik meg. Az Euronics Jótündér elnevezésű alapítványán keresztül több éve támogatja a hátrányos helyzetű és mélyszegénységben élő gyermekeket, és rajtuk keresztül igyekszik segíteni a szülőkön is.
Az idei Jótündér akció célja is az volt, hogy több résztvevő összefogással rászoruló családokat támogathassanak és szerezhessenek nekik egy kis örömet idén karácsonykor. Az Euronics Műszaki Áruházlánc számos műszaki cikket (hűtő- és mosógépeket, gáztűzhelyeket, valamint kisháztartási gépeket) ajánlott fel a családok számára, a Music FM pedig a családok kiválasztásában és az ajándékok kiszállításában nyújtott segítséget. Ezen felül az Euronics hálózat 65 áruházában közel 2 millió forint értékű tartós élelmiszer, társasjáték és könyv gyűlt össze, melyeket a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével juttattak el a kiválasztott 20 család, valamint hála a temérdek adománynak, további családok számára is.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye két települését is meglátogatták a Jótündérek, egy ricsei és egy putnoki család is örülhetett a meglepetésnek.
A Jótündér akcióban az Euronics és a Music FM mellett a Shell ClubSmart Programja, a Groupama Biztosító, valamint a Csodalámpa Alapítvány és a Gyermekétkeztetési Alapítvány is részt vett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek