2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Daloltak a nyugdíjasok Szikszón

Szikszó ötödik alkalommal adott  otthont a Borsod – Abaúj- Zemplén Megyei és Miskolc Városi   Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége által  szervezett nyugdíjas dalkörök megyei versenyének.
A rendezvényt május 19-én  délelőtt 10 órától rendezték  az Inkubátor Házban, ahová 16 dalkör nevezett..

A  versenyzőket és a nagyszámú közönséget Teszárovics Miklós, a B-A-Z. Megyei és Miskolc Városi NYÉSZ elnöke köszöntötte.
Füzesséri József polgármester örömét fejezte ki, hogy az immár hagyományossá lett rendezvényre, minden alkalommal nagy létszámú versenyző csoport és őket kísérő közönség látogat el, a folyamatosan fejlődő Szikszóra.
Az alábbi dalkörök érdemelték ki a szeptember 7-8-9-én Csillebércen megrendezendő Nyugdíjas Dalkörök Országos Találkozóján történő szereplés jogát: Arany Ősz Nyugdíjas Klub (Kurityán), Fügödi Nyugdíjas Klub, Kék Pántlika Dalkör (Selyeb), Őszi Napsugár Nyugdíjas Klub(Sajókeresztúr), Rezeda Népdalkör (Sajóbábony), Szirmai Széprózsák Hagyományőrző Népdalkör.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…