2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Az iskolák és óvodák ragyogó tisztaságának kulcsa, a gyerekek egészsége érdekében

Az iskolák és óvodák ragyogó tisztaságának kulcsa, a gyerekek egészsége érdekében

Az iskolák és óvodák tisztán tartása elsődleges fontosságú, hiszen ez egy olyan közeg, ahol naponta több száz gyermek is megfordul. A gyermekek pedig sok esetben hajlamosak megfeledkezni a megfelelő higiéniáról, vagy még el sem sajátították annak a mozzanatait, így sok esetben figyelmeztetni kell őket a kézmosásra és az eszközök megfelelő tisztítására egyaránt.

Mindezek miatt fontos, hogy az iskola mind a tanárok, mind a takarítók tekintetében biztosítsa a baktériumoktól és kórokozóktól mentes környezetet a kisebbek-nagyobbak számára. A folyosó és a tantermek tisztán tartása mellett azonban a mosdóhelyiségek és a konyha magas fokú higiéniáját is előtérbe kell helyezni. Mindehhez specifikus tisztítószerekre van szükség.

Elengedhetetlen tisztítószerek

Általános napi tisztítók tekintetében az ablak, a padló- és felülettisztítást szükséges előtérbe helyezni. A Maya Clean alkoholos padló- és felülettisztító kiválóan alkalmas a PVC, a laminált, valamint a hidegburkolatok tisztítására. Öblítésmentességének köszönhetően kézi és gépi használatra egyaránt alkalmas, mindemellett pedig gyorsan és foltmentesen szárad meg a felületeken, kellemes illatot hagyva maga után. 1 és 5 literes változatban egyaránt kapható.

Makacsabb szennyeződésekre és intenzívebb tisztításra a Maya Strong padló- és felülettisztító a legideálisabb megoldás. Zsíros és olajos szennyeződésekkel is játszi könnyedséggel elbánik. Citrusos illatának köszönhetően a gyerekek számára sem lesz kellemetlen. Amennyiben elnyerte tetszésedet, az adott terméket a Delta Clean Kft oldalán meg is vásárolhatod.

Az alapos kéztisztítás eszközei

Az alapos kéztisztítás napjainkban még lényegesebb, mint általánosságban, hiszen általa számos betegség kivédhető, mivel az alapos kézmosás elpusztítja a napközben rátelepedő kórokozókat. A gyerekek még inkább a veszélyeztetett csoportba tartoznak, hiszen sokszor veszik szájukba a kezüket, túrják meg az orrukat vagy éppen dörzsölik a szemüket anélkül, hogy tudatukba kerülne az adott tevékenység. Így pedig minden baktérium hamar a nyálkahártyájukba kerül, ezzel betegségeket előidézve.

Persze nem lehet mindezt teljes mértékben kivédeni, azonban a Whitesoft, a Bluesoft és a Caresoft kéztisztítói megfelelőek lehetnek. Míg az előbbiek is bőrbarát pH-val rendelkeznek, valamint a bőr bársonyosságára vannak figyelemmel, addig az utóbbi habszappan formájában kifejezetten érzékenyebb bőrűek számára lett kialakítva.

A konyhai eszközök tisztítása is kifejezetten fontos, főleg, amikor nagyobb csoportoknak kell kiemelkedő mennyiséget gyorsan megfőzni. A Maya Star egy olyan folyékony kézi mosogatószer, amely kiváló zsíroldó tulajdonsággal rendelkezik, mind főzőedények, mind pedig tányérok és poharak tisztítására egyaránt alkalmas. Öblítés szükséges, azonban ezt követően cseppmentes száradást biztosít./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…