2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Az én napom!

Tematikus nap-pályázat a Mária Rádióban
A Mária Rádió pályázatot hirdet tematikus napok szervezésére és megtartására középiskolák, katolikus egyetemek, keresztény közösségek, intézmények számára.

A választható témakörök:
elfogadás, betegség, gyász, halál, alkohol, drog, pénz, sport, boldogság, szegénység, környezetvédelem, család, önkéntesség, imádság, tisztaság, az evangélium hirdetése, gyermekvállalás, hivatás, Krisztus követése, az Oltáriszentség, bűnbánat, bevándorlók, cigányság
A pályázó közösség által benyújtott adásnaptervet a Mária Rádió stábja bírálja el. Az adásnaptervnek tartalmaznia kell:
– a választott témakörben minimum 4, írásban kidolgozott műsort
– a műsorokban kiket szólítanának meg
– hogyan épülnének fel a műsorok (hány percesek lennének, mi volna a műsor fő üzenete, milyen zenéket illesztenének a műsorba)
– élő adásban telefonhívásokkal vagy előre felvett hanganyagként készítenék el

Az adásnap írásbeli tervét maximum 2 A/4-es oldal terjedelemben juttassák el március 10-ig a terjesztes@mariaradio.hu e-mail címre, vagy a Mária Rádió szerkesztőségébe: 1133 Budapest, Gogol u. 28. A borítékra írják rá: Az én napom!
A legszínvonalasabb pályaművet prezentáló közösség számára a tematikus nap elkészítéséhez a Mária Rádió munkatársai teljeskörű felkészítést nyújtanak, mind elméleti, mind pedig gyakorlati képzés biztosításával.

A nyertesek által elkészített hanganyagok a Mária Rádióban leadásra kerülnének, majd felkerülnek a rádió honlapjára, a nyertesek számára érdeklődés esetén rendszeres műsoridő lehetősége biztosított. Középiskolások számára igazolást állítunk kis az 50 órás önkéntes munkáról.
A pályázatok leadási határideje: 2018. március 10.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek