2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. október 31-én történt rendőrségi eseményeiből.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság J. Andor Jenő 19 éves és J. Andor 33 éves körömi lakosokkal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a későbbi gyanúsítottak 2014. október 31-én 17 óra 30 perckor Bőcsön az egyik buszmegállóban egy borosüveggel bántalmaztak egy 31 éves férfit. A bejelentést követően a rendőrök a támadókat elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

A Szerencsi Rendőrkapitányság 2014. október 31-én egy férfit vett szabálysértési őrizetbe, aki az ideiglenes távoltartó határozat szabályait szegte meg.
Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Edelényi- és a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a hatóság tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek