2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A POSZT versenyprogramjában a Kivilágos Kivirradtig!

A Miskolci Nemzeti Színház előadása, a Kivilágos Kivirradtig is szerepel a Pécsi Országos Színházi Találkozó idei versenyprogramjában. A Rusznyák Gábor rendezte Móricz művet június 12-én láthatja a szakmai szemle közönsége.

A 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozóra öt vidéki, hat budapesti, két határon túli és egy független színházi előadás került be idén. A 17. POSZT versenyprogramjába a két idei válogató, Árkosi Árpád rendező és Kovács Dezső kritikus a 2016. március 1. és 2017. március 5. között bemutatott, magyar nyelvű színházi premierek közül 7 nagyszínpadi és 7 kamara előadást választott. Ezek között szerepel a Miskolci Nemzeti Színház előadása is. A közönség és a szakmai elismerését is kivívta idén a Kivilágos Kivirradtig, amelyet Rusznyák Gábor állított színpadra Miskolcon.
A nagyszínházi versenyprogramban látható a Budapesti Operettszínház produkciója, A chicagói hercegnő, amelynek rendezője a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, Béres Attila. A Weöres Sándor Színház bemutatója, A falu rossza is helyet kapott a szemlén, amelyet Mohácsi János rendezett. A Jászai Mari-díjas rendező, Érdemes-művész március végén a Miskolci Nemzeti Színházban állítja színpadra Molnár Ferenc Játék a kastélyban című vígjátékát.

A POSZT 2017 versenyprogramja itt érhető el:

http://poszt.hu/aktualis/2017-03-27-poszt-2017—versenyprogram

Fotó: Gálos Mihály Samu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek