2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

A POSZT versenyprogramjában a Kivilágos Kivirradtig!

A Miskolci Nemzeti Színház előadása, a Kivilágos Kivirradtig is szerepel a Pécsi Országos Színházi Találkozó idei versenyprogramjában. A Rusznyák Gábor rendezte Móricz művet június 12-én láthatja a szakmai szemle közönsége.

A 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozóra öt vidéki, hat budapesti, két határon túli és egy független színházi előadás került be idén. A 17. POSZT versenyprogramjába a két idei válogató, Árkosi Árpád rendező és Kovács Dezső kritikus a 2016. március 1. és 2017. március 5. között bemutatott, magyar nyelvű színházi premierek közül 7 nagyszínpadi és 7 kamara előadást választott. Ezek között szerepel a Miskolci Nemzeti Színház előadása is. A közönség és a szakmai elismerését is kivívta idén a Kivilágos Kivirradtig, amelyet Rusznyák Gábor állított színpadra Miskolcon.
A nagyszínházi versenyprogramban látható a Budapesti Operettszínház produkciója, A chicagói hercegnő, amelynek rendezője a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, Béres Attila. A Weöres Sándor Színház bemutatója, A falu rossza is helyet kapott a szemlén, amelyet Mohácsi János rendezett. A Jászai Mari-díjas rendező, Érdemes-művész március végén a Miskolci Nemzeti Színházban állítja színpadra Molnár Ferenc Játék a kastélyban című vígjátékát.

A POSZT 2017 versenyprogramja itt érhető el:

http://poszt.hu/aktualis/2017-03-27-poszt-2017—versenyprogram

Fotó: Gálos Mihály Samu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum