2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A HELL kisbusszal segíti a Máltai Szeretetszolgálat munkáját

A HELL kisbusszal segíti a Máltai Szeretetszolgálat munkáját

 A HELL ENERGY Magyarország Kft. rendszeresen kiveszi részét a társadalmi felelősségvállalásból, ezúttal egy Mercedes kisbuszt adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miskolci Csoportjának, hogy a szervezet a téli szünet után is meg tudja oldani a beteg gyerekek biztonságos iskolába szállítását. Az adományt ma adták át a szikszói Angel Station  töltőállomáson.

A Szeretetszolgálat miskolci csoportja 1989 óta végez önkéntes munkát a régióban. Számos más karitatív feladat ellátása mellett a szervezet naponta harminc értelmi- és testi fogyatékos gyermek iskolába jutásáról is gondoskodik. Az elmúlt napokban a két, erre alkalmas mikrobuszuk közül az egyikben javíthatatlan hiba keletkezett, ami komoly akadályt gördített a sérült gyermekek szállítása elé. A népszerű energiaital-gyártó a szervezet megkeresésére azonnal egy Mercedes mikrobuszt adományozott a Szeretetszolgálatnak, hiszen a HELL ENERGY szívügyének tekinti, hogy támogassa a gyárkomplexumának is otthont adó borsodi régió fejlesztését, valamint hozzájáruljon az itt élők problémáinak megoldásához.

„Szorult helyzetbe kerültünk, mert használhatatlanná vált az egyik mikrobuszunk, amelyikkel értelmi és testi fogyatékos gyermekeket vittünk el naponta azokba az oktatási intézményekbe, ahova járnak. Szerencsére a HELL ENERGY Magyarország Kft. azonnal teljesítette a kérésünket, így adományukkal a téli szünet után tovább tudunk segíteni azoknak a rászoruló családoknak, akiknek napi szinten gondot okozott volna a gyermekeik utaztatása” – mondta Brahó Zsuzsa, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miskolci Csoportjának vezetője.

„Nagyon örülünk, hogy olyan kisgyermekek és családok helyzetét tehetjük kényelmesebbé és biztonságosabbá, akiknek erre különösen nagy szükségük van. A Máltai Szeretetszolgálat munkáját nagyra becsüljük, egész évben példaértékű feladatokat hajtanak végre. Bízunk benne, hogy ezzel az adománnyal mi is hozzájárulhatunk elhivatott munkájukhoz. Boldogan veszünk részt minden olyan kezdeményezésben, amivel annak a szűkebb, helyi közösségnek visszaadhatunk valamit, amiben cégcsoportunk is működik” – mondta Pantl Péter, a HELL ENERGY nemzetközi marketing és kommunikációs igazgatója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek