2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A gazdasági szervezeteken belüli érdek-összeütközéseket tekintették át a nemzetközi konferencián

A gazdasági szervezeteken belüli érdek-összeütközéseket tekintették át a nemzetközi konferencián

Tudta? A Miskolci Egyetem Magyarország 11. legjobb egyeteme!

„Mediáció és konfliktuskezelés a vállalatoknál és szervezeteknél” címmel nemzetközi szakmai konferenciát tartott 2020. február 20-án az Állam- és Jogtudományi Kar. A nemzetközi konferencia külföldi előadói Ausztriából, Németországból és Romániából érkeztek.

A Miskolci Jogi Kar évek óta elkötelezett, hogy a régió szellemi központjaként egyfajta híd szerepet betöltve közvetítsen az elméleti és a gyakorlati szakemberek, a döntéshozók és végrehajtók, a főváros és a vidék között, külön is figyelve a lokálisan aktuális kérdésekre, problémákra. Legalább ennyire elkötelezett a tekintetben is, hogy a XXI. század problémáira adekvát választ adó új megoldásokat, illetve a nemzetközi téren kiemelt szerepet játszó jogintézményeket mutasson be a hazai szakembereknek.

A Kar immár 13 éve foglalkozik az alternatív vitarendezés és konfliktuskezelés különböző technikáival és jogintézményeivel. Igyekszik bemutatni különböző aspektusból azoknak a konflikushelyzeteknek a jellemzőit, amelyet egyéni vagy szakmai téren megnehezítik a békésebb együttműködést és természetesen ehhez kapcsolódva alternatívákat is kínálunk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum