2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • 40 éves a Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola

40 éves a Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola

A Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola jelenlegi épülete 40 évvel ezelőtt, 1978. augusztus 20-án nyitotta meg kapuit a diákok számára. Ebből az alkalomból június első hetében egész hetes rendezvénysorozattal ünnepelnek az intézményben.
Június 4-én, hétfőn délelőtt az önfeledt gyereknapi szórakozásé volt a főszerep az udvaron felállított ugrálóvárak és különböző játékok segítségével.
Június 5-én, kedden kiállítás nyílik az iskola aulájában a képzőművészetekben jártas diákok, szülők és dolgozók munkáiból. Délután 17 órától pedig egy barátságos öregdiák-futballmérkőzésen mozgathatják át magukat az egykori focisták.
Szerdán a tanulónk iskolatörténeti vetélkedő keretében szerezhetnek bővebb ismereteket az intézmény és az oktatás történetéről.
Csütörtök délután az iskolában egykor tanító pedagógusoknak és dolgozóknak nyílik alkalmuk egy ötórai tea melletti kötetlen beszélgetésre. Este 20 órára az iskola egykori épületéhez (ládházi régi iskola) várnak mindenkit a szervezők: egykori és jelenlegi diákokat, szülőket és dolgozókat, hogy onnan indulva a „Generációk sétája” fáklyás felvonulás keretében közösen jussanak el az intézmény jelenlegi épületig.
A jubileumi programsorozat péntek délután (17 óra) ünnepi gálaműsorral záródik, ahol a meghívott vendégek az iskola tehetséges tanítványainak produkcióit élvezhetik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek