2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • 135 ezredik nézőjét köszöntötte a Miskolci Nemzeti Színház!

135 ezredik nézőjét köszöntötte a Miskolci Nemzeti Színház!

A csütörtök esti Zorba, a görög előadása előtt az idei évad 135 ezredik nézőjét köszöntötte a Miskolci Nemzeti Színház. A Nagyszínház kapunyitásakor még 317 néző hiányzott a kerek számhoz, így A sajtó megjelent képviselői és Béres Attila igazgató együtt fogadta és számolta az érkezőket.
Egy miskolci pedagógus, Lengyel Zsuzsanna lépett be a ajtón 135 ezredikként az évadban, így ő sétálhatott be vörös szőnyegen a színházba, ahol a direktor csokorral a kézben, fotósokkal körülvéve fogadta. A virág mellé egy ajándékutalvány is járt a következő évad bármely nagyszínházi előadására, amit másodmagával az igazgatói páholyból tekinthet majd meg.
Lengyel Zsuzsanna elmondta, mindig különleges alkalom számára színházba menni, de a mai minden eddigit fölölmúl. – Az előadások alatt egy egészen más világba csöppenünk bele, a színház számomra egyszerre jelent kikapcsolódást, feltöltődést, szórakozást, de egyben el is gondolkodtat. Nagy izgalommal várom a mai előadást is, amire a fiamtól kaptam ajándékba a jegyet – árulta el a meglepetéstől kissé meghatódott néző.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum