2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Könyvajánló: Nyaralás extrákkal

Ugyan elmúlt a nyár, de Kiss Viktória regényével gondolatban azért összecsomagolhatjuk a bőröndünket, és elindulhatunk a napfényes Italáliba, és indulhat is a Nyaralás extrákkal!
Abigél, a fiatal ügyvédnő úgy érzi, hogy megütötte a főnyereményt, amikor megkapja az iroda egyik kiemelt ügyfelének válóperét. Nem sokkal később azonban az események tragikus fordulatot vesznek… Abigél az életét beárnyékoló, gyötrő önvád elől Itáliába menekül, remélve, hogy a környezetváltozás, a napfény, a tenger és mediterrán életérzés elűzik a nyomasztó gondolatait.
Calabriában eleinte minden meseszerűen alakul: megismeri a szemtelenül jóképű és lehengerlő stílusú Massimót, akivel – bár az ösztönei óvatosságra intik – szenvedélyes viszonyt kezd. Ám nem sokáig élvezheti a romantikában és ízig-vérig dolce vitás pillanatokban bővelkedő kalandot, mert egy szövevényes bűntény kellős közepébe csöppen, és vonzó szeretőjéről is rövidesen kiderül, hogy nem éppen az, akinek mondja magát…
Az író: Kiss Viktória jogász, ugyanúgy, mint regénye főhőse, akivel az is közös bennük, hogy Olaszország nagy szerelem mindkettőjüknek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek