2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Karácsonyi vacsora és ajándék a gödöllői rászoruló családoknak

Karácsonyi vacsora és ajándék a gödöllői rászoruló családoknak

Jószolgálatot teljesített a Rotary Club Gödöllő
Köszönet és hála mindazoknak, akik segítettek abban, hogy a gödöllői, rászoruló, szegény családok az idei Karácsonykor tudjanak mit tenni az asztalukra, és ne kelljen nemet mondaniuk gyermekeiknek. Jutott az asztalukra finom étel és sütemény, s az apróságoknak sok-sok meglepetés ajándék.
December elejétől folytattuk az adománygyűjtést a gödöllői piacon, amelyen a helyet támogatásképpen kaptuk. Forralt bort, teát kínáltuk, amelyhez a papírpoharakat a Minor& Hatházy Bt. ajánlotta fel, és apró ajándékokat kínáltunk azoknak, akik éppen vásároltak, adományért cserébe. Amikor meghallották azt a célt, amit kitűztünk magunk elé, bizony senki sem sajnálta s ha csak néhány száz forinttal is, de hozzájárult akciónkhoz.
Cipősdobozaink is szépen gyarapodtak, amelyért külön köszönet a Gödöllői Röplabda Club csapatának, akik segítettek a gyűjtőakciónkban, és a Szepesi Optikának, ahol a tárolást is megoldhattuk. Így jutott negyven kis és kamasz gyermeknek bőséges ajándék, és igazi meglepetést szereztünk a Családok Átmeneti Szállásán élőknek is, akik nem is számítottak rá, hogy Őket is meglátogatjuk ebben az évben is.
Ma délután a családok egymás után érkeztek a Civil házba, ahol lelkes csapatunk, örömmel adta oda a finomságokat. A vendéglők segítségével százan vacsorázhatnak klasszikus, hagyományos karácsonyi étkeket Szenteste. Ráadásul annyival több adagot készítettek és adományoztak, hogy még a Mentőállomás szolgálatban lévő dolgozóit is megvendégelhettük.
Tudjuk azt, hogy az éttermeknek sem volt könnyű helyzetük az utóbbi két évben, mégis, amikor felkerestük Őket, azonnal készségesen csatlakoztak akciónkhoz, s felajánlották adományukat.
Álljon itt mindazoknak a neve, akikre hála telt szívvel gondolunk mi is, és a családok is:
a gödöllői Kemencés Étterem, a Monarchia Étterem, a Solier Étterem, az Erikajálda, a Boróka Büfé, a Nosztalgia Étterem, a veresegyházi Éden Lunch Étterem, a Marika Konyhája, és a Katlan Tóni Kultúrkonyha.
Boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!
-obe-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek