2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

JÓTÉKONYSÁGI VADÁSZATTAL A BETEG GYEREKEKÉRT

A GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLYBAN ÁTADTÁK AZ ORSZÁGOS JÓTÉKONYSÁGI VADÁSZAT TÁMOGATÓINAK ELISMERŐ OKLEVELEIT

Az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. 2019 óta szervez  jótékonysági vadászatokat, minden év december 27-én. A befolyó adományokból hiánypótló orvosi eszközök beszerzését támogatják. A Gödöllői Királyi Kastélyban kerültek ünnepélyes keretek között átadásra az elismerő oklevelek, amelyeket azok kapják, akik munkájukkal és adományaikkal átlagon felül segítették a jótékonysági vadászat sikerességét. A díjazottak között van a Gödöllői Királyi Kastély is.

A jótékonysági vadászat ötlete Fejes László sportvadásztól származik, aki a szervezet ügyvezetője. Magánemberként, ikertestvérével Fejes Endrével közösen támogatták a Fejér Megyei Szent György Kórház gyermekosztályát, azonban a lehetőségeit meghaladó volumenű támogatáshoz szerette volna hozzájuttatni az intézményt. Ekkor született meg a jótékonysági vadászat megszervezésének gondolata. Az összefogás -amely azóta országos és nemzetközi szintre nőtte ki magát – célja, hogy a vadászok és a támogatók adományaiból hiánypótló orvosi eszközök kerüljenek beszerzésre, így elősegítve a beteg gyermekek gyógyulását.

A Gödöllői Királyi Kastély mindig nagy hangsúlyt fektet társadalmi szerepvállalására, ezért örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez, amely a beteg gyermekek gyógyulását és megfelelő körülmények közötti kezelésüket szeretné támogatni. Külön megtiszteltetés, hogy nem csak házigazdaként köszönthették az Országos Jótékonysági Vadászat képviselőit, de elismerő oklevéllel is gazdagodtak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…