2023. 05. 31. szerda

Angéla, Petronella
1 EUR 370 HUF
1 GBP 429 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Jótékonysági Limuzinos, Luxusautó Felvonulást szerveznek ismét hátrányos helyzetű gyermekeknek

Jótékonysági Limuzinos, Luxusautó Felvonulást szerveznek ismét hátrányos helyzetű gyermekeknek

Május 31-én gyermeknap alkalmából ismét Limuzinos, Luxusautó Felvonulást tart rendőri kísérettel a Baptista Szeretetszolgálat. Erdélyi Mónika és Szabó Ádám is részt vesz a nem mindennapi eseményen.

A rendkívüli programokat a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső szervezi, idén már 11 éve, hogy egy kicsit kiemelje őket a hétköznapokból, és örök élményt szerezzen számukra.

Minden évben vidám hangulatban telik az az egyedi program, amelynek keretein belül több mint 100 gyermeket limuzinok és luxusautók várnak a Hősök terén, ahonnan elindul a konvoj, és a fontosabb nevezetességeket érintve vonulnak a drága autók körbe a fővárosban. Idén is, május utolsó napján, 12.30 és 15.00 között kalandos és lebilincselő rendezvényen vehetnek részt a rászoruló diákok, akiket rendőrök és sztárvendégek kíséretében vonultatnak fel extrém és drága járművekkel.

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső minden évben kétszer megszervezi ezt a programot:

– Ennek az eseménynek az ötlete 2011-ben született meg a fejemben. Évről évre a felvonulás nem jöhetne létre, ha dr. Markó Attila, főkapitány rendészeti helyettese, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos nem állna mellém. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen vannak cégek, akik örömmel csatlakoznak. Egy ilyen projektet összehozni tele van kihívással. Lebilincselő az érzés ebben a két órában mindannyiunk számára – mesélte boldogan Dezső, aki mindig nagy szeretettel segít, ahol tud.

A Pizza King Express jóvoltából és Melhem Saad támogatásával pizzát és üdítőt osztanak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt!

 

– Nekem ez az életem. Amiért érdemes gyerekekkel foglalkozni, látni az arcukon az örömöt, hálásak, és annyi szeretetet kap az ember tőlük. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár 25 éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Az eseményen minden alkalommal a lurkókat és kísérőiket vendégül látjuk egy szelet pizzára, üdítőre, kekszre, és ajándékot is kapnak. Azon tulajdonosok jelentkezését várom nagy szeretettel, akik limuzinokkal vagy luxusautókkal rendelkeznek, szívesen részt vesznek egy ilyen jótékonysági felvonuláson, és a hátrányos helyzetű gyermekeket beengedik az autókba – részletezte Baricz Dezső.

 

Támogatni a következő bankszámlaszámon lehetséges:

 

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

UniCredit Bank 10918001-00000061-69770006

Közlemény: Jótékonysági Limuzinos felvonulás

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hercegi selyemköntösök –  Luxus selyemszövetek és bársonyok a magyar Esterházy-kincstárból.  16-17. századi magyar főúri textilemlékek a Budapesti I…
A Mount Everesten a nyomkövetője alapján mért 8795 méteres elért magassággal Suhajda Szilárd a legmagasabbra jutott magyar hegymászó palack és serpák …

További cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …