2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Jószolgálat a kultúráért – A gödöllői Rotary Club újabb könyves akciója

Jószolgálat a kultúráért – A gödöllői Rotary Club újabb könyves akciója

Mától már a Gödöllőről induló Volán buszokon is ingyen könyveket olvashatnak a könyvkedvelők. Ma a Rotary Club Gödöllő csapatának sikerült feltöltenie a városban, a második saját könyvespolcát a Volán pályaudvaron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A “Végy egy könyvet, tégy egy könyvet!” akciónknak nem csupán az a célja, hogy  az egyes embereknél felhalmozott, feleslegessé vált könyvek ne a szemétben kössenek ki, hanem az is hogy azok az emberek is hozzájussanak a könyvekhez, akik nem tudják megvásárolni, de szeretnek olvasni.

Januárban töltöttük föl első könyvespolcunkat a MÁV megújult gödöllői állomásán, s mondhatjuk nagy sikere van. Sok érdekes könyv cserélt gazdát. Adományokból összegyűjtött könyveink fogynak, majd újak kerülnek a polcra. A jegypénztárban dolgozóktól tudjuk, hogy olyan emberek is elüldögélnek a váróteremben, akik nem utaznak ugyan, de kicsit megpihennek, olvasgatnak.

Arra kérjük a gödöllőieket, hogy bátran hozzák el, s tegyék polcainkra felesleges könyveiket, s vigyék el onnan ami megtetszik.

-obe-

Fotó:OL

Fotónkon: A Rotary Club Gödöllő tagjai: Kollár Ágnes, Orosz B.Erika, László Irén és Koroknai László a Volán képviseletében

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum