2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

VAN KÉPED NEVEZNI?

Sárospatak kulturális és természeti értékeit népszerűsítő fotókiállítás nyílik 2020. december 5-én a sárospataki Cuvée Rendezvényházban. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 2 986 000 millió forint európai uniós támogatás segítségével. A fotókiállítás célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a település természeti és kulturális kincseit. A fotópályázatban részt vehetnek mindazon amatőr fotósok, akiknek munkája témájában és minőségében is megfelel a pályázatban kiírt feltételeknek.

Az EURO-ÖKOLAND Hungary Alapítvány (mint szervező) fotópályázat keretében népszerűsíti Sárospatak kulturális értékeit, valamint természeti kincseit. A közösségi akció célja, hogy minél szélesebb körben mozgassa meg nem csak a lakosságot, hanem a környező települések fotós tehetségeit, és az ő szemszögükből mutassuk be Sárospatak kulturális és turisztikai értékeit. A fotópályázat egy fordulós, a pályaműveket a https://www.eurookoland.hu/fotopalyazat oldalon lehet beküldeni.
A nyertes fotók készítői pénzjutalomban részesülnek, mely összértéke 100.000 Ft. A díjazottak december 5-én ünnepélyes keretek között vehetik át a Cuvée Rendezvényházban (3950 Sárospatak, Kossuth Lajos út. 25.) a díjakat, illetve tekinthetik meg a zsűri által legjobbnak értékelt művekből nyíló fotókiállítást. A tárlat, következő év márciusáig várja az érdeklődő látogatókat a rendezvényházban.
KI VEHET RÉSZT A FOTÓPÁLYÁZATON?
A fotópályázat nyílt, bárki részt vehet rajta, aki elfogadta a versenykiírás feltételeit, és aláírta a fotópályázathoz szükséges jelentkezési lapot, valamint betöltötte 13. életévét. A fotópályázatról bővebb információt a www.eurookoland.hu oldalon olvashatnak.

PÁLYÁZNI AZ ALÁBBI KATEGÓRIÁKBAN LEHET
•    Ahol jó kikapcsolódni: Sárospatak természeti kincsei nyomában,
•    A környezetvédelem szerepe Sárospatak kulturális-turisztikai értékeinek megőrzésében.

ÉRTÉKELÉS
A képeket egy 3+1 tagú, szakmai zsűri értékeli. A legjobb 25 fotóból fotókiállítás nyílik a Cuvée Rendezvényházban, az első három helyezett fotós pénzjutalomban is részesül. A fotópályázat keretein belül közönségdíj is kiosztásra kerül, amelyet Sárospatak Önkormányzata ajánlott fel: a facebookon közönségszavazáson legtöbb like-ot szerző fotó rákerül a Sárospatakot népszerűsítő szuvenírekre.

–    A fotók beküldésének kezdete: 2020. október 1.,
–    a fotók beküldési határideje: 2020. november 5.,
–    eredményhirdetés: 2020. december 5., 18:00h,
–    kiállítás megtekinthető: 2020. December 5-től 2021. március 24-ig.

További információ kérhető:

Dr. Farkas Réka
+36 20 226 9568

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek