2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Tavaszi áreső – Vászonfotók kedvezménnyel

Tavaszi áreső – Vászonfotók kedvezménnyel

Biztos a legtöbben, barátoknál vagy irodák díszeként találkoztak már vászonképekkel. Kiváló lehetőség egy digitális fényképet vásznon megjeleníteni. A világ technikai fejlettségének köszönhetően jó kezek között festmény színvonalú műalkotásokat csempészhetünk a hétköznapok szürke falaira. Megrendelésünkben kockázat nincs, mivel a szalon száz százalékos pénzvisszafizetési garanciát vállal a kezeik alól kikerülő munkákra.

Vászonfotók elkészítésének részletei

Az esetek túlnyomó többségében a vászonkép másnapra már el is szokott készülni. Először a kiválasztott kép a vászonkép készítő szalonhoz kerül. Vannak olyan esetek, amikor a kiválasztott kép minőségileg gyenge egy vászonkép készítéséhez. Ilyenkor az eredeti kép előkeresése, vagy új fotó választása lesz elengedhetetlen.

A vászonkép készítés nem nyomdai feladat, két egyforma fénykép nincs. A magas színvonal mellett az alacsony árat azzal tudják elérni, hogy gépeikkel más nyomdai megrendeléseket is ellátnak.

A vászonfotók sablon méretezés mellett egyedi méretben is elkészíthetőek. Sőt a legjobb, hogy a megrendelésed mellé még egy ajándék 25×25 cm-es vászon nyomatot kapsz ajándékként. A legjobb, hogy ennek elkészítését akár egy másik fotó alapján is kérheted.

A műhelyben először dolgozni kezdenek a fotóval, amikor a megrendelő által jóváhagyásra kerül a tervezet, akkor a szalon már meg is tudja kezdeni a nyomtatást. Személyesen is elmehetsz zuglói műhelyükbe a vászonképért, vagy futárszolgálat segítségével is el tudják juttatni hozzád. Szállítás esetén a vászonfotód egy nappal később fog a kezeid közé kerülni. A vászonkép elkészítésének költségét rendezheted átvételkor, online kártyás fizetéssel vagy utalással is.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az ajánlat a vászonfotó ötletek között még találhatsz segítséget. Bár a napokban egy újabb tanév végéhez közeledünk. Ez a szalon a legjobb minőségű anyagokkal dolgozik, csodaszép színekkel éles képeket készítenek. Korrigálják a fényképeket, és beállítják az ideális fényerőt is, ezzel az elkészült vászonkép tökéletessé fog válni.

Ritkán előfordulhatnak olyan esetek, amikor a megrendelő elégedetlen az elkészült vászonképpel. Ilyenkor a szalon újra nekilát, kijavítják a hibákat, és újra elkészítik a vászonképet a számodra, esetleg egy másik fotó alapján. Ez a hercehurca számodra többlet költséget nem jelent, csak a vászonkép elkészítési időtartama hosszabbodik meg, de az is csak minimálisan.

Biztos a környezetünkben is sokan lépnek egy új életszakaszba, melyek a ballagással zárulnak. Erre az alakomra is kitűnő választás lehet egy vászonfotó emlékül. Osztálytársaknak a feledhetetlen emlékek zálogaként, vagy akár a pedagógusoknak az együtt eltöltött évek emlékéül is. Ezek elkészítéséhez a VászonképSzalon műhelye az ideális, az ő kezeik munkája a száz százalékos ”imádom” garanciával és a száz százalékos pénzvisszafizetési garanciával készülnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek