2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Magyar győztesek a Mini Miss & Mr. Multinational versenyen

Magyar győztesek a Mini Miss & Mr. Multinational versenyen

12 ország versenyzői közül lettek a legszebbek
Népviseleti ruhákban és a kedvenc mesehőseik jelmezében is meg kellett mutatniuk magukat azoknak a gyerekeknek, akik elindultak az Mini Miss & Mr. Multinational versenyen, amelyet idén a koronavírus-járvány miatt online rendeztek meg.

A világversenyre idén, közel 12 országból érkeztek a jelentkezők, de az élő verseny helyett, most online került sor a megmérettetésre. „A verseny menete eltért a megszokottól. Most nem volt elég elküldeni három utcai ruhás fotót, hanem három naponta új feladatot kaptak a gyerekek. Volt, hogy népviseleti ruhába kellett öltözniük, volt alkalmi ruhás bemutató és a farsangra való tekintettel még a kedvenc mesehősük jelmezét is magukra ölthették a gyerekek. Ezeken túl el kellett küldeni egy 1 perces színpadi mozgáskultúrát bemutató videót, illetve volt, akiktől egy 2 perces produkciót is kértek” – árulta el Bartalovics Ildikó, a hazai gyermekszépségversenyek igazgatója.

A gyerekek különböző korosztályokban indulhattak 4 évestől a 16 évesig, és nemek szerint díjazták őket. Magyarországot három tehetséges kisgyerek képviselte – Pápai Liliána, Opavszky Sanka és Andrejkovics Marcell – akik az országos megmérettetésről jutottak be a világversenyre.

Élete első világversenyén tarolt a magyar kislány

A legszebb eredményt a 6 éves Pápai Liliána érte el, akinek ez volt élete első világversenye.

„Liliána már 3 éve modellkedik és az, hogy ennyi címet begyűjtött egy világversenyen még így is különleges a számunkra, ha ez most „csak” online zajlott. Grand Prix győztese lett, ezen kívül elhozta a legszebb nemzetközi népviselet címet, a legszebb estélyi ruháért járó elismerést, és az átváltozás címet is, ahol Belle-nek öltözött a Szépség és a Szörnyeteg meséből” – mesélte Pápainé Horváth Ilona, Liliána anyukája, aki azt is elárulta, kislányának már van kedvenc sminkese, sőt fotósa is, és imádja a szép ruhákat.

„Oké Anya, örülök!”

A másik magyar győzelem a 4 éves Opavszky Sanka nevéhez kötődik, aki két díjat zsebelt be, ebből az egyik a legfotogénebb kisfiú címet.

„Éreztem az elejétől, hogy valamelyik díjra esélyes a fiam, mert tudtam, hogy nagyon jó kisugárzása van, ami még fotókon keresztül is átjön. Ő egyébként nagyon szerényen veszi tudomásul, hogy megint nyert valamit. Sokáig vártuk az eredményhirdetést, én izgultam végig, nekik meg csak mondta, hogy „kicsim, két díjat is elhoztál”. Annyi volt a válasza rá: „Oké Anya, örülök!” – idézte fel a győzelem napján Zsizsik Adrienn, Sanka anyukája.

Abban mind a két szülő egyetért, hogy online teljesen más ezeknek a versenyeknek a hangulata, mint élőben, amikor a helyszínen izgulhatják végig a napot. De abban bíznak, hogy a nyáron már elutazhatnak Tbiliszibe, Grúzia fővárosába, ahol az újabb világversenyt rendezik, és ahova mind a két magyar gyerek meghívást kapott.

Bartalovics Ildikó hozzátette: nemrég Mini Topmodell néven ő és csapata is rendezett nemzetközi versenyt gyermekek részére. A programon 17 ország több mint 150 versenyzője vett részt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…