2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Ki ne szeretne bőségben élni? Néhány tipp, hogy meg is valósíthasd

Ki ne szeretne bőségben élni? Néhány tipp, hogy meg is valósíthasd

Első lépésként fontos megfogalmazni, hogy kinek mit jelent a bőség fogalma. Biztos, hogy csak a pénz az, ami bőséget adhat? Csak az anyagi, materiális tényezők azok, amiktől úgy érezzük, hogy bőségben élünk?

Ami örömmel tölt el téged

Nem túl meglepő módon, nem csak a pénz által érezhetjük azt, hogy bőségben élünk. Számtalan, sokkal fontosabb dolog is jelen van az életünkben, amiknek a megléte sokkal inkább előidézi bennünk a bőségről alkotott képet. Ilyenek például az egészség, a párkapcsolat rendezettsége, a munka vagy hivatás megtalálása, utazás, hobbi megélése, azaz csupa olyan dolog, amitől bőségben érezzük magunkat.

Ez az a fogalom, amire nem lehet ráhúzni egy adott dolgot, hiába próbáljuk meg a pénzzel. Mindenkit más tesz boldoggá, ezt pedig el kell fogadni. Van, aki attól boldog, hogy jól fizető munkája van, míg mást azt tesz boldoggá, hogy megélheti a lehetőségeit, vagy éppen a gyereknevelésben tud kiteljesedni. Mivel nem a pénz jelenti minden esetben a bőséget, nem is biztos, hogy annak a gátjait kell csak alapul venni.

Tippjeink

Fel kell ismerni, hogy önmagunkat korlátozzuk a bőséghez vezető úton. Bár ilyenkor az első gondolata mindenkinek a tagadás, ám egy idő után be kell látnunk, hogy igenis a berögzült mintáink nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy milyen életet élünk. Például nehéz bőséget előidézni olyan szülői mintákkal, hogy “nincs rá pénzünk”, vagy “ezt mi nem vehetjük meg”. Olyan sok ilyen mondat, szólás van, hogy néha fel sem tűnik a használatuk, pedig igenis gátló hatással vannak a bőség kialakítására.

Minden esetben rendkívül fontos, hogy időben felismerjük a minket irányító, hátráltató blokkokat. Ilyenek lehetnek azok a mondatok, amiket gyakran hallottunk a szüleinktől, környezetünktől. Sőt, akár az is lehet egy berögzült negatív dolog, hogy mindig meg volt határozva, hogy mennyit ehetsz az adott ételből, mivel kellett, hogy másnak is jusson, vagy éppen nem volt több.

Keressük meg, hogy mi tesz igazán boldoggá. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem tudják, hogy igazán mire is vágynak. Ilyenkor elhitetik magukkal, hogy egy új telefon vagy épp cipő a boldogságot jelenti számukra, de ez egy igazán kérészéletű boldogság, hiszen nem valós igényeken alapul. Aki ismeri magát, az tudja, hogy mi teszi boldoggá, és a felé törekszik. Ha pedig eléri, az valódi bőséget és boldogságot fog hozni az életébe.

Ha ez részletesebben is érdekel, keresd Kolozsi Mariannt és a Theta Healing Teremtés és bőség tanfolyamot. Kezdd el és meglátod, hogy ahogy elkezdesz dolgozni a hitrendszereiden, hamarosan elkezdenek tisztulni és előbukkannak az okok, amiért nem sikerült idáig változtatni. Hidd el, ezentúl menni fog!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum