2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Így legyen felejthetetlen a leánybúcsú

A lánybúcsú az esküvőhöz vezető út egyik mérföldköve. Ilyenkor a menyasszony összetrombitálja a barátnőket, női rokonokat, és egy egész estés (vagy akár hétvégés) program keretében, közösen búcsúztatják el a gondtalan szingli éveket.

Mivel ez egy nagy jelentőségű esemény, ezért a szervező (általában az egyik kedves barátnő) mindent próbál megtenni annak érdekében, hogy minél emlékezetesebb legyen.

Mit tehetsz, ha épp rád esett ez a szerep? Hogyan szervezz felejthetetlen búcsút barátnődnek vagy családtagodnak? Összegyűjtöttük a legtutibb tippeket!

A helyszín

A lánybúcsú első sarkalatos pontja maga a helyszín. Többféle opció közül választhatnak a bulizók.

Az egyik legköltséghatékonyabb megoldás a házibuli, hiszen ezzel megspórolhatjátok a helybérlés és az utazás költségeit. Hátránya viszont, hogy korlátozottak a szórakozási lehetőségek, illetve másnap sajnos ott a takarítás is…

Népszerű megoldás még a szórakozóhelyen történő bulizás. Itt sokkal több lehetőségetek van a mókára, sokkal viccesebbek lehetnek a népszerű lánybúcsús játékok is. Másrészről rengeteg idegen vesz titeket körül, és nem biztos, hogy ezt az emlékezetes eseményt másokkal is meg szeretnétek osztani.

Az egyik legköltségesebb megoldás egyértelműen a lakás- vagy nyaralóbérlés, főleg, ha külföldön történik. Bár kétségkívül ez az opció lehet az egyik legfelejthetetlenebb, azért mélyen a pénztárcába kell nyúlni, ez pedig esküvő előtt nem biztos, hogy a legjobb döntés.

Vicces kiegészítők

A mókás kiegészítők egészen biztosan nem hiányozhatnak a lánybúcsús repertoárból.

Az egyik legnépszerűbb választás a vicces, feliratos egyenpólók. Ezek egyrészt szuper ajándéktárgyak lehetnek a résztvevők számára, másrészt egy szórakozóhelyen is jó szolgálatot tesznek, ha nagy tömeg van, és szeretnénk könnyen megtalálni a többieket.

A Los Polos Pólóműhelynél széles lánybúcsús választékot találhattok, így ha nincs konkrét ötletetek, akkor is megtalálhatjátok azt, amiben átbulizhatjátok az estét. De persze annak sincs akadálya, ha szeretnétek kiélni kreativitásotokat, akkor az egyedi pólótervező segítségével személyre szabott pólókat készíthettek.

Ahhoz, hogy bírjátok az egész estén át tartó szórakozást, elengedhetetlen a kényelem. A 100% pamutból készült pólók télen-nyáron kényelmes viseletet biztosítanak, így nem kell tartanotok az esetleges kellemetlenségektől.

Ajándékok

Sokak számára evidens, hogy a lánybúcsú alkalmával megajándékozzák a menyasszonyt. Általában vicces, esetleg zavarba ejtő ajándékok kerülnek elő a dobozokból, amelyek gondoskodnak az egész estés derűről.

Mivel lánybúcsú általában egyszer van egy életben, ezért érdemes személyre szabott, egyedi ajándékkal meglepni az arát, hogy biztosan felejthetetlenné váljon számára ez az este.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…