2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Hogyan rendeljünk fényképet?

Így a nyár végén nem ritka, hogy az emberben felmerül a képek előhívatása. Ilyenkor a legjobb, ha szakértőhöz fordulunk. Lássuk is!

 Ha elegendő képünk gyűlt össze, akkor ne habozzunk tovább, mert gyönyörű képeket készíttethetünk, arról nem is beszélve, hogy ha csomagban rendeljük, akkor még igazán jó áron is hozzájuk juthatunk. A Sootersnél, ha egy bizonyos darabszám felett rendelünk, akkor természetesen az ár is kedvezőbb.

Vegyük csak a legnépszerűbb, 10 x 15-ös méretű képeket. 1-49 kép esetén 59 forintért rendelhetjük, ám 100 darab felett 39 forint, sőt ajándékot is kapunk mellé, míg 200 darab felett 34 forintot kóstál 1 kép, nem is beszélve a különleges ajándékokról.

Minden fényképelőhívás esetén ingyenesen vehetjük igénybe az alábbi szolgáltatásokat

●       képkorrekció

●       a színek igazítása, hogy tökéletes legyen a kép

●       a fények, árnyékok, élesség elenőrzése és esetleges javítása

●       a méretarányok ellenőrzése, hogy minden rajta legyen. Ez azért is fontos, mert előfordulhat, hogy a rendeléskor egy sémát alkalmazunk az összes képre, de akadhat köztük olyan, amiről így levágásra kerülnek fontos részletek.

Ha nem tetszik, amit kapunk, akkor 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a képekre. Sőt a Sootersnél már nem csak egyszerű Fuji fotópapírra kérhetünk  képkidolgozást, hanem SuperLab papírra is.

Ez számos előnnyel rendelkezik:

●       vastagabb papír, így biztosan nem gyűrődik

●       élénkebb színeket kapunk, amik az élethűségért felelnek.

●       ez egy igazi, profiknak szánt fotópapír, így képeid profi fotósokéval vetekedhetnek.

Jelenleg 3 csomag érhető el a Sootersnél, ami roppant jó akciókat tartalmaz

Az egyik a Mosolyakció néven fut. Ennek keretein belül 100 darab vagy afeletti prémium kép rendelés esetén 39 forintos darabáron kaphatjuk meg a képeket. Sőt, emellett még különleges ajándékkal is kedveskednek a rendeléshez. Ez egy fotóalbum és egy saját képből készülő fotóposzter.

Az Emlékidéző csomagot 200 darab fénykép felett érdemes választani, aminek keretein belül 34 forintos darab árral kell számolni, és ehhez is jár a fent említett ajándék, ami mellett plusz 1 fotóalbumot is választhatsz. Sőt, ha mindezt SuperLab papírra szeretnéd, akkor 44 forint egy kép.

Végül pedig a Retro polaroid csomag vár ránk. Mivel ezek a Polaroid gépek igazán praktikusak voltak, így ez a csomag azt az időt hivatott felidézni. Ennek tartalmaként 16 darab képet készítenek el retro, polaroid stílusban, amikhez jár ugyanannyi csipesz és egy zsinór is, amivel egy roppant tetszetős dísztést kapunk. A képek SuperLab papírra kerülnek előhívásra.

Ahogy látható, a digitális fotóelőhívás nem ciki és divatjamúlt, alkalmazzuk hát bátran, és tegyük kézzelfoghatóvá az emlékeket!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum