2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Elhunyt volt kollégánk, Szepesi Sándor újságíró

Elhunyt volt kollégánk, Szepesi Sándor újságíró

Türelemmel viselt súlyos betegség után augusztus 22-én elhunyt Szepesi Sándor újságíró, a minap.hu és a Miskolci Napló felelős szerkesztője.53 éves korában érte a halál.

Szepesi Sándor 1966. október 4-én született, Mezőkövesden. Az Egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola Oktatástechnológia szakán tanult, majd elvégezte a Népszava Újságíró Akadémiát. Ezt követően a Népszava kulturális rovatánál volt újságíró. Később a Mezőkövesdi Újsághoz került, ahol 1999-ig felelős szerkesztőként irányította a lapot. 2000-ben lett a Hírnök főmunkatársa, ahol a közéleti és a belpolitikai rovatba írt cikkeket, publicisztikákat. Innen került a Heti Új Hírnökhöz, majd 2004-től a Miskolci Kommunikációs Kht.-nál dolgozott. Előbb a várospolitikai rovatot szerkesztette, majd 2013 szeptemberétől a minap.hu online hírportál és a Miskolci Napló felelős szerkesztőjeként tevékenykedett.

A MIKOM Nonprofit Kft. Szepesi Sándort saját halottjának tekinti.

A megemlékező szentmise Mezőkövesden, a Szent László templomban lesz augusztus 29-én 11 órától. Ezt követően a temetés 12 órakor kezdődik a Szent László Római Katolikus Egyházközség temetőjében. Aki gyásztáviratot szeretne küldeni a családnak, az erre a címre megteheti: Mezőkeresztes 3441 Akác utca 14. Édesanyja neve: Szepesi Jánosné.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…