2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Bedő Albert díjat kapott a Sárospataki Erdészet nyugalmazott igazgatója

Bedő Albert díjat kapott a Sárospataki Erdészet nyugalmazott igazgatója

Mátrafüreden adták át a napokban az Erdők Világnapja alkalmából adományozott agrárminisztériumi szakmai kitüntetéseket, és az Országos Erdészeti Egyesület elismeréseit.

Az idei Bedő-, Kaán-, Decrett-díjakat és az elismerő okleveleket dr. Nagy István agrárminisztertől, Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkártól, valamint Kiss Lászlótól, az egyesület elnökétől vehették át a kitüntetettek.

Az Országos Erdészeti Egyesület Küldöttgyűlése Bedő Albert emlékérmet adományozott Pálmai István okleveles erdőmérnök, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Sárospataki Erdészeti Igazgatóságának nyugalmazott igazgatója részére. Az elismerést a Zemplénben kifejtett kiemelkedő közösségi és szakmai tevékenységéért kapta. Az indoklás szerint munkáját kiváló kocsánytalan tölgyesek, véderdők, erdészeti emlékhelyek, megőrzött természetvédelmi értékek, közjóléti létesítmények és közösségi programok emlékei idézik.

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. minden munkatársa nevében gratulálunk az elismeréshez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum