2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A természetes összetevőkből álló Happy Go Lash szempillaspirál

A természetes összetevőkből álló Happy Go Lash szempillaspirál

A szempillaspirál egyike azon sminkeszközöknek, amely valószínűleg megtalálható szinte bármelyik nő fürdőszobájában, illetve neszeszerében is. A dús és hosszú szempillák nagyságrendekkel képesek fokozni egy női smink vagy megjelenés összhatását, emellett pedig valósággal igéző tekintetet tesznek lehetővé.

Persze nagyon nem mindegy, hogy a megannyi elérhető típus és változat közül melyiket választjuk magunknak a kívánt hatás eléréséhez. Rövid bejegyzésünkben a The Body Shop termékválasztékában elérhető Happy Go Lash szempillaspirált ajánljuk a figyelmedbe, amely egészen könnyed mindennapi viseletet tesz lehetővé úgy, hogy emellett egészen különleges összetevőket is tartalmaz.

Pár mondatban a Happy Go Lash szempillaspirálról

A Happy Go Lash
szempillaspirál a 99%-ban természetes eredetű összetevőinek köszönhetően egyáltalán nem számít mindennapinak a szempillaspirálok között, holott éppen a mindennapok során történő viseletre lett valójában megalkotva.

Egészen egyedi komponensek és anyagok is a részét képezik, hiszen Közösségi Kereskedelemből, egészen pontosan Szamoa szigetéről származó organikus kókuszolajat, valamint kameruni méhviaszt is tartalmaz.

Egyik legfontosabb előnye, hogy meglepően könnyed és kényelmes viseletet biztosít.  Mindemellett egész álló nap tartja magát a szempillákon, bármiféle potyogás vagy fakulás nélkül. Nemcsak elősegíti az esztétikus megjelenést, hanem ápolja és védi is a szempillákat.

Mit érdemes tudni a fő összetevőkről?

A Happy Go Lash szempillaspirál egyik legfőbb összetevője a kókusz. Ez azért fontos, mert a szűz kókuszolajban megtalálható telített zsírsav vírus, baktérium, illetve gombaölő hatású mind belsőleg, mind pedig külsőleg is. Ezen felül hidratáló hatása is van, illetve gátolja a szabadgyök-képződést, így lassítva le a bőr öregedését. Említsük meg még azt is, hogy E- és K-vitamint egyaránt tartalmaz.

A másik kulcsfontosságú összetevő a napraforgóolaj, ami egyrészt nagyszerűen hidratálja és táplálja a bőrt, valamint rugalmassá is teszi annak sejtjeit. Segít megelőzni a kiszáradást azáltal, hogy közreműködik a bőr nedvességtartalmának megőrzésében.

Kiváló antioxidáns, és késlelteti is a bőr öregedési folyamatait a magas E-vitamin tartalmának köszönhetően. Védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen és a szabadgyököket is megköti. Gyulladáscsökkentő, antiallergén, illetve a sebek gyógyítására is kiváló.

A Happy Go Lash szempillaspirál javasolt használata

A természetes hatás kedvéért egy rétegben érdemes felvinni a pillákra, ahol aztán egész álló nap kényelmes viseletet biztosít és nem kell folyton azon aggódnod, hogy a természetesen szép hatásért javítanod kell.

Ha pedig a drámai összhatás és igéző tekintet elérése a cél, akkor egészen bátran rétegezd a Happy Go Lash szempillaspirált. A termék tökéletesen passzol egy tavaszi, pasztell sminkhez is!

(X)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek