2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A szépségverseny győztese: Borkai Petra – Képgaléria+ Videó

A szépségverseny győztese: Borkai Petra – Képgaléria+ Videó

Az ország megyéinek legszebb huszonegy hölgye közül hirdette ki a zsűri a Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesét szombaton éjfélkor a Miskolci Egyetem Díszaulájában.

Az országos megmérettetést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a Miskolci Egyetem szervezésében bonyolították le, a győztes és két udvarhölgye nemzetközi szépségversenyen képviseli hazánkat. A megmérettetés a kilenc országot átkaroló Alpok Adria Munkaközösség – gazdasági, kulturális és piaci összefogás – rendezvényeként jött létre Olaszországban, 1988-ban. Magyarország 2001-től vesz részt a versenyeken, 2010-től összekapcsolták a programot a szervezők a Megye Szépe megválasztásával, létrehozva egy nemzeti megmérettetést. Szombaton este Dr. Mengyi Roland a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke az est fővédnökeként nyitotta meg a programot Balogh Edina és R. Kárpáti Péter műsorvezetők felkérésére. A közgyűlési elnök köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a versenyzők és az érdeklődők az ország legszebb megyéjében tudhatják magukat, az esemény egyben arra is kiváló alkalom, hogy a legek megyéjére hívják fel az ország, illetve a nemzetközi közvélemény figyelmét. Az elnöki köszöntőt követően a megyék szépségkirálynőinek bemutatkozó, bikinis, elegáns öltözékű, végül díszmagyar ruhás felvonulása következett. Az átöltözések közötti időszakban divatbemutató, néptánc, az EstHajnal zenekar műsora, Dukai Regina, továbbá a Vastag fivérek fergeteges koncertje színesítette a programot, majd az éjfél előtti percekben hirdették ki a végeredményt. Második udvarhölgyi címet kapott Lugosi Alexandra (Zala megye), az első udvarhölgyi szalag Juhász Ivett (Jász-Nagykun-Szolnok megye) vállára került, a Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesének járó koronát Borkai Petra (Győr-Moson-Sopron megye) vehette át az előző szépségverseny nyertesétől, Barta Zsanettól. A rendezvény belépőjegyekből származó, közel egymilliós bevételét a Magyar Vöröskereszt számára ajánlották fel a szervezők, – írja a kulcsmagazin.hu.

 

 

További képek a galériában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek