2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A közösség ereje és személyiségformáló hatása általános iskolásoknál

A közösség ereje és személyiségformáló hatása általános iskolásoknál

Amikor a Fiatal Tehetség Programot (FIT) elindítottuk, célkitűzésünk volt, hogy egy olyan tehetséggondozó pályaívet hozzunk létre az MCC égisze alatt, amely a felső tagozattól a középiskolán át az egyetem befejezéséig vezetheti el a kiemelkedő képességű diákokat.
A FIT oktatási koncepciójában többéle alapcélt vegyítettünk: egyrészt törekszünk a tudományok svédasztalát megmutatni a diákoknak, hogy barátkozzanak meg minél több területtel, a kémiától a pénzügyi ismereteken vagy a drónprogramozáson át a retorikáig. Másrészt a tantárgyakra szegmentált iskolai oktatással szemben érzékeljék a tudományterületek összefonódását, az interdiszciplinaritást.

A FIT Program képzései már nyolc városban, 750 diák számára elérhetőek. Kecskemét, Miskolc, Szolnok, Pécs, Veszprém, Budapest, Beregszász, Sepsiszentgyörgy és Debrecen mellet idén már Székesfehérváron is elindul a FIT Program.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szeretné megajándékozni a párját egy jól időzített romantikus ajándékkal? Randevúról, udvarlásról, esetleg egy évfordulóról van szó? Egy érzelmes megl…

További cikkek