2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A közösség ereje és személyiségformáló hatása általános iskolásoknál

A közösség ereje és személyiségformáló hatása általános iskolásoknál

Amikor a Fiatal Tehetség Programot (FIT) elindítottuk, célkitűzésünk volt, hogy egy olyan tehetséggondozó pályaívet hozzunk létre az MCC égisze alatt, amely a felső tagozattól a középiskolán át az egyetem befejezéséig vezetheti el a kiemelkedő képességű diákokat.
A FIT oktatási koncepciójában többéle alapcélt vegyítettünk: egyrészt törekszünk a tudományok svédasztalát megmutatni a diákoknak, hogy barátkozzanak meg minél több területtel, a kémiától a pénzügyi ismereteken vagy a drónprogramozáson át a retorikáig. Másrészt a tantárgyakra szegmentált iskolai oktatással szemben érzékeljék a tudományterületek összefonódását, az interdiszciplinaritást.

A FIT Program képzései már nyolc városban, 750 diák számára elérhetőek. Kecskemét, Miskolc, Szolnok, Pécs, Veszprém, Budapest, Beregszász, Sepsiszentgyörgy és Debrecen mellet idén már Székesfehérváron is elindul a FIT Program.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek