2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A felnőttek között Vascsák Kitti indul Miskolcról

A felnőttek között Vascsák Kitti indul Miskolcról

– Vascsák Kitti vagyok. Miskolcon lakom. A nagy múltú Miskolci Egyetem Anglisztika szakára járok, ahol angol nyelven tanulom a tantárgyakat. E mellett felvettem a spanyol és olasz nyelveket is. Szabadidőmben sportolok, fitneszterembe járok. Részt vettem és a közeljövőben is részt fogok venni két modell és szépség világversenyen. Mint látható, a szépség és a műveltség, tanulás együtt is megfér egymás mellett. Sokat foglalkozom a külsőmmel, a divatos, minőségi ruhákat kedvelem, a jó kinézet, az ápoltság prioritás számomra. Odafigyelek az egészséges életmódra, a helyes, vitamindús táplálkozásra, az elegendő, minőségi folyadékbevitelre.

Szeretem az állatokat, elítélem az állatkínzást. Kiskutyám a kis társam.
A pozitív gondolkodást, a rövid és hosszú távú célok kitűzését fontosnak tartom. Szeretek utazni, eddigi életem során rengeteg helyen volt szerencsém megfordulni. Érdekel a különböző országok, kontinensek sokszínűsége, mássága, kultúrája, hagyománya. Ezek megismeréséhez szinte elengedhetetlen a nyelvtudás, nyelvismeret. – áll Kitti bemutatkozásában.

Idén a Gödöllői Királyi Kastély ad otthont december 12-én a jubileumi 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének. A rendezvényen meghatározó lesz az évfordulót jelző 30-as szám: Hazánk legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában – és nagylétszamú, szakemberekből és támogatókból álló zsűri dönt arról, kinek a fejére kerüljön a két királynői korona, kik képviselhetik hazánkat a Miss Hungary szépségkirálynőjeként a nemzetközi porondon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum