2022. 07. 2. szombat

Ottó
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A felnőttek között Vascsák Kitti indul Miskolcról

A felnőttek között Vascsák Kitti indul Miskolcról

– Vascsák Kitti vagyok. Miskolcon lakom. A nagy múltú Miskolci Egyetem Anglisztika szakára járok, ahol angol nyelven tanulom a tantárgyakat. E mellett felvettem a spanyol és olasz nyelveket is. Szabadidőmben sportolok, fitneszterembe járok. Részt vettem és a közeljövőben is részt fogok venni két modell és szépség világversenyen. Mint látható, a szépség és a műveltség, tanulás együtt is megfér egymás mellett. Sokat foglalkozom a külsőmmel, a divatos, minőségi ruhákat kedvelem, a jó kinézet, az ápoltság prioritás számomra. Odafigyelek az egészséges életmódra, a helyes, vitamindús táplálkozásra, az elegendő, minőségi folyadékbevitelre.

Szeretem az állatokat, elítélem az állatkínzást. Kiskutyám a kis társam.
A pozitív gondolkodást, a rövid és hosszú távú célok kitűzését fontosnak tartom. Szeretek utazni, eddigi életem során rengeteg helyen volt szerencsém megfordulni. Érdekel a különböző országok, kontinensek sokszínűsége, mássága, kultúrája, hagyománya. Ezek megismeréséhez szinte elengedhetetlen a nyelvtudás, nyelvismeret. – áll Kitti bemutatkozásában.

Idén a Gödöllői Királyi Kastély ad otthont december 12-én a jubileumi 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének. A rendezvényen meghatározó lesz az évfordulót jelző 30-as szám: Hazánk legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában – és nagylétszamú, szakemberekből és támogatókból álló zsűri dönt arról, kinek a fejére kerüljön a két királynői korona, kik képviselhetik hazánkat a Miss Hungary szépségkirálynőjeként a nemzetközi porondon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum